2777
2789

شما سال۹۷عضوشدی بدون پست واولین تاپیک؟

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماخودتون حافظ هستین؟

بنده کاربر مرد هستم...خواهرم درخواست نده...اگرم درخواست دادی پیام نده...نمیخام باهیچ نامحرمی ارتباط خصوصی داشته باشم...امان از گناه...امان از روسیاهی...امان از روزی که نزدپروردگارحاضربشیم واز سنگینی گناه ومعصیت خجالت زده باشیم!

وقتی که حال بدی داری و هیچ چیز نمی تواند حالت را خوب کند، چرا قرآن نمی خوانی؟ قرآن بزرگترین و بهترین گزینه ایست که می توانی برای تزریق حس خوب به وجودت از آن استفاده کنی. برخیز و وضو بگیر و به سوی قرآن برو و شروع به خواندن سوره ای کن. همینکه قرآن را تلاوت میکنی گویی روحت آرامش می گیرد و حالت که چنان بد و ناخوشایند بود کم کم بهتر و بهتر می شود. این قرآن معجزه میکند، این قرآن عظمتی درون خود جای داده که وقتی شروع به خواندن آن می کنی حتی اگر در بدترین وضعیت ممکن هم باشی حال دلت خوب می شود.

سلام من تاپیک های شمارا دنبال میکنم وهمشونو خوندم حتی برای همسرمم میخونم خداخیرتون بده

متشکرم

ممنونم‌ازحسن توجهتون

دعا کنین بتونم ادامه بدم وتواین راه اخلاص داشته باشم

ان شاالله تحت عنایات حضرت بقیت الله ارواحنافداه باشین

عظمت قرآن به قدری است که وقتی شروع به خواندن آیاتش میکنی این عظمت وجود تو را هم در بر میگیرد و تو در برابر هر گونه سختی و مشکلات بزرگ می شوی. با به وجود آمدن این عظمت در درونت هیچ مشکل و چالشی وجود ندارد که بخواهد تو را تسلیم خود کند چرا که تو از او بزرگتری و می توانی به راحتی از آن بگذری. پس اگر میخواهی به عظمت زیاد برسی، اگر میخواهی قدرت بیابی و در برابر مشکلات سپری بزرگ داشته باشی قرآن بخوان و از خواندن قرآن صرف نظر نکن تا همیشه بتوانی به سوی سعادت و کمال قدم برداری.

بله اگه خداقبول کنه

من تازگیا به این موضوع فکر میکنم که برم دنبال حفظ قرآن

قبلا جایی دیده بودم چندماهه میشه حافظ کل شد و نیم کره غیرفعال مغز فعال میکنن و...

نمیدونم واقعیه یا نه

چجوری میشه اقدام کرد؟

عظمت قرآن به قدری است که وقتی شروع به خواندن آیاتش میکنی این عظمت وجود تو را هم در بر میگیرد و تو در ...

چه زیبا

خدا بهتون اجر وسلامتی بده

ان شاالله که موفق باشین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792