2789
عنوان

خواهشا

99 بازدید | 9 پست

زمانی ک خدایی نکرده ب کرونا مبتلا میشید بچتون رو ب کسی نسپرید‌.

ما چند وقت پیش مبتلا بودیم و من ۱۶ روز بچمو بیرون نبردم.با اینکه دورمون ۱۰ روزه بود.

بعد از ما "برادرشوهرمو جاریم" و "خواهرشوهرم"مبتلا شدن و بچه هاشون پیش مادرشوهرم بودن.

و متاسفانه دیشب متوجه تب بچه میشن و بعد از مراجعه ب بیمارستان متوجه میشن ک بله .. بچه هم مبتلا بوده و حالا باید منتظر یه حماسه ی جدید باشیم ک مادر شوهرم و برادرشوهر مجردم مبتلا شدن یا ن .. 

متاسفانه این بیماری دیر خبر میکنه و اگر اولین ناقل ما بودیم ۱۴ روز بعد متوجه شدیم ولی بقیه سهل انگاری کردن ک بچشون رو مثل خودشون قرنطینه نکردن.

ناقل بودن بچه ها رو جدی بگیرید

خواهشاااا مراعات کنین

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه هاتون علایمی نداشتن؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه هاتون علایمی نداشتن؟

بچه ی من یه شب لبش سفید شد و بی حال شد و زود خوابش برد.بچه جاریم تب کرده انگار

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
بچه ی من یه شب لبش سفید شد و بی حال شد و زود خوابش برد.بچه جاریم تب کرده انگار

فقط همین؟فرداش خوب شد یعنی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها معمولا علائمشون خفیفه.البته ن همیشه.ولی مثل یه آدم کرونایی میتونن ناقلای جدی باشن

درود بر شما بابت اطلاع رسانی‌تون.🌷🌷🌷

خواهش میکنم❤

بچه ی من حالش بد نشد عزیزم.ولی بچه ی جاریم الان یک ساعته داره جیغ میزنه و گریه میکنه