2777
2789
عنوان

یه چیز مهم😏

113 بازدید | 10 پست

تاپیک منو در مورد خبر جدید تعطیل کردید

تجاوز پدر به نوزاد ۱۷ ماهش

پر از خشمم

من اون تاپیکو گذاشتم تا همه بفهمن نباید با هر نری ازدواج کرد

نباید حتی به نزدیکان هم اعتماد کرد

تجاوز با محارم از قدیم بوده

چرا تعطیل کردید تاپیک رو 

با پاک کردن صورت مسئله، مسئله پاک میشه؟

اره خب یاد گرفاید سرپوش بذارید روی همه چی و فقط بگید هیس هیس هیسسی

ولی تا زمانی که کسایی مثل شما هستن گه گزارش میزنن توی اینجور مواردی بتهمین افکار پوسیده...تجاوز و فحشا وجود داره و امثال یکی از عواملشید

عصبانیم و پر از خشم چون با دیدن ظلم و ستم تنم میلرزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون از اون موقع که خبر اومده صددفعه براش تاپیک زدن

الان همه پر از خشمن نه فقط شما

پس لطفا بسه دیگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم اعصابم خردشدمن که کلابه همه مشکوکم امروزپسرم میگفت بچه های بزرگترازخودش شلوارشون کشیدن پایین وپس ...

عزیزم با مدیر مدرسشون صحبت کن

یا مدرسشو عوض کن

و حتما حتما بهش اموزش بده اندام های خصوصیشو و اینکه کسی حق نداره بهش دست بزنه و هر چی شد به شما بگه

متاسفانه مدرسه های پسرونه پر از این موارده

میدونی ..هربلایی سرمون میاد از نادونی و جهله ...طفلکی اون مادرهم خب نمیدونسته شوهرش همچین ادمیه  و عواقبشو دیده و هرکس دیگ ای ک باز ندودنه اوضاع همینه هرچقد داد بزنی و بگی بهشون چیزی عوض نمیشه تنها کاراینکه از خودمون شروع کنیم و اگاهیمونو زیاد کنیم نه تواین موضوع تو همه ی جنبه های زندگی تا دیگ ضربه نخوریم

میدونی ..هربلایی سرمون میاد از نادونی و جهله ...طفلکی اون مادرهم خب نمیدونسته شوهرش همچین ادمیه &nbs ...

چیکاربایدبکنیم؟؟؟؟؟؟من مادریه بچم هرچقدبه بچم آموزش بدم آیاقدرت مقابله باافرادبزرگترازخودش نداره

چیکاربایدبکنیم؟؟؟؟؟؟من مادریه بچم هرچقدبه بچم آموزش بدم آیاقدرت مقابله باافرادبزرگترازخودش نداره

اونکه درسته منظورم خودمونیم مادرا خانواده ها همینکه میدونی همچین چیزایی هست تا جایی که از دستت میاد مواظب بچتی خب و این خودش خیلی عالیه اگه اون مادرهم میدونست و مواظب بود که اینطور نمیشد...ولی وقتی ندونی و رهاش کنی اونموقعس ک اتفاقای بد میفته 

الان بنظر شمااین عادیه که بچه ای ک گریه میکنه رو یکی اینجوری بخواد ارومش کنه من حس میکنم این مرد مشکلات دیگه ای داشته ولی خب اینجا دیگ تابلو شده اگه مثلا من مادر همسرمو بشناسم اونموقع میبینم اصن باید بچه بیارم یا نه ؟اگ اوردم چجوری باید مواظب بچم باشم ؟