2777
2789
عنوان

توهم خیانت

173 بازدید | 5 پست

سلام ، شب همگی بخیر و طاعات و عباداتتون قبول🙏🏻🌹

خیلی حوصله مشخصی ندارم پس میرم سر اصل مطلب😑

من و نامزدم حدودا چند ماه هست که عقد کردیم 

خیلی نقاط اشتراک داریم و خب این دلیلی بوده برای اشنایی بیشتر و ایجاد علاقه و...و...

یه چیزی که درمورد ایشون اذیتم‌میکنه فکرایی هست که دارن 

به طور دائم فکر اینو دارن که قراره منو از دست بدن 

یا بهتر از ایشون هست 

یا قراره خیانت ببینن 

و...

تازه ترین چیز هم اینه که به فکرشون میرسه نکنه من با کسی چت میکنم یا حرف میزنم م اون آقا به اسم درد و دل نزدیکم شه یا هرچی...

و میگن بعد که به تو فکر میکنم خودم رو قانع میکنم و آروم میشم ولی بعد یه ساعت دو ساعت دوباره فکراش بوجود میان ..

این فکراشون تاحالا باعث نشدن دعوا کنیم یا نمیدونم از روی بی اعتمادی گوشیمو چک کنن یا هرچی

روانشناس هم رفتن و گفتن مشکل خاصی نیست و حل میشه.

ولی خب من ترسم اینه که در آینده به مشکلات جدی تری بخوریم و خب جلو ضرر رو هروقت بگیری منفعته😑

تجربه مشابه، راهنمایی، کمک و یا هر فکری که ازتون بر میاد خوشحال میشم راهنماییم کنین  

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
پارانوئیده  خیلی خفیف  هنوز به اون حس امنیت نرسیده با خودش  

امکان داره بدتر شه یا بهتر؟! 

من نمیدونم باید چی کار کنم 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم مردا اولش همه اینجورین یعنی خیلی رو شریک زندگیشون تعصب دارن ومتاسفانه فضای مجازی هم دیگه خیلی دامن میزنه به این موضوع مگه نمیگی مشاور گفته مشکلی نیست پس نگران چی هستین ایشالله وقتی زیر ی سقف رفتین یواش یواش این چیزااز فکر وذهنش میره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خب عزیزم مردا اولش همه اینجورین یعنی خیلی رو شریک زندگیشون تعصب دارن ومتاسفانه فضای مجازی هم دیگه خی ...

آخه میدونه که من همچین کاری نمیکنم 

هر بار خودش قانع میشه بدون اینکه حرفی بزنم حتی 

میشناستم 

ولی خب آینده خیلی میترسونتم 

و اینکه اگه خدایی نکرده بدتر شه 

یا حتی بهتر نشههه😔😔