2777
2789
عنوان

درگیر بچه هه

133 بازدید | 17 پست

سلام  دوستان لطفا منو راهنمایی کنید که فکرم وذهنم آروم شه

من توشهرغریبم خودتون دیگه مشکلات بی کسی رو میدونید خلاصه بگم توی شهرکی زندگی می‌کنیم که بچه های زرنگی دارن وخوب بلدن آدمو بپیچونن ولی بچه های من اینطور نیستن 8و5 ساله آن تقریبا توی مدت زمان کم وپشت سرهم ازسمت دوستاشون اذیت میشن حالا هم دیگه کسی باهاشون بازی نمیکنه چون چندبارمن دوستاشون دعوا کردم مثلا بابچه های من بازی کنن تا من میرم اوناهم میپیچونن ومیرن بخدا خسته شدم ازاین نگرانی های سر بچه تو خونه هم که نمیتونن همش بمونن فکرم داره داغون میشه مردم مشکل دارن ماهم مشکل داریم دلم واسه بچه هام میسوزه جیگرم خونه حتی به سرم زده خونمونو بفروشیم بریم جای دیگه 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اشتباهت این بود دخالت کردی. دوستاش حق دارن. 

باید میذاشتی خودشون از حقشون دفاع کنن. 

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

تو بازی بچه ها دخالت نکن ،به جای اون به بچه هات یاد بده از خودشون دفاع کنن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اشتباهت این بود دخالت کردی. دوستاش حق دارن.  باید میذاشتی خودشون از حقشون دفاع کنن.

خب حالا کاریه که شده بخدا اکثراپدرومادرهم دعوامیکنن

حالا باید چکارکنم

باهم بازی کنن به کسی احتیاج ندارن ، منم سرم اومده بچه‌ها هم بدجنس شدن 

باهم بازی میکنن ولی بچه های دیگه رو که میبینن بیرونت مثل گندم برشته بالا پایین میپرن برن بیرون منم مثل دیونه ها همش پشت پنجره با استرس وتپش قلب وایمیسم 

الان هم بفرست شون بیرون. بگو باهم دوتایی بازی کنن. اینقدر که یاد بگیرن معاشرت کردن رو. هیچ وقت پشتشون در نیا. اگرم اومدن شکایت بگو مشکل خودتون هست. یا اینکه یه دوست پیدا کن که بچه هم سن و ساله بچه ات داشته باشه برنامه بذارید باهم که هم شما هم صحبت شید و معاشرت کنید هم بچه هاتون

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
من هم  تبریز اینجا غریبم ولی خب خانواده ی شوهرم هوامو دارن شما از کجا اومدی سمنان؟

خوزستان 

خانواده شوهرم اینجان ولی آدمایی نیستن بشه باهاشون راحت رفت وآمد کرد 

باهم بازی میکنن ولی بچه های دیگه رو که میبینن بیرونت مثل گندم برشته بالا پایین میپرن برن بیرون منم م ...

نزار برن ، هم کروناست ،هم از خونه بیزار میشن و دیگه به خونه بند نمیشن ، اگه هم میرن مثلا ببر یه زیر انداز بنداز بشینن روش خودشون دوتا بازی کنن ، یا دوچرخه بازی باهم ،بگو میرید هوا بخورید لازم نیست با بقیه بازی کنید باهم بازی کنید 

خوزستان  خانواده شوهرم اینجان ولی آدمایی نیستن بشه باهاشون راحت رفت وآمد کرد

غریب بودن خیلی سخته خدا بهت صبر بده چون من بعضی وقت ها واقعا کلافه میشم 

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶