2777
2789
عنوان

یه روز...

61 بازدید | 15 پست

یه روز اگه از عمرم مونده باشه

دلم می خواد اون بی شرفو بکشم که اون کارو با اون بچه کرده...

چون‌منم دخترم همسن و سالای اون‌بچست...

اول دست و پاش می بندم

بعد با چاقو باهاش همون کاری می کنم که با اون بچه کرد

حالا می خواین کاربریم لغو کنین بکنین

من بسیییییار علاقمندم 😊

#آشغال

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

جریانش چیه 

توهم نی نی سایته 

ی خبرش رسانه ی شدع؟

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کیو؟؟!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

👌🏻

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اخه ۱۷ ماهه چطور میشه خیلی عجیبه بچه مردخ؟

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
همون پدری که به دختر ۱۷ماهش تجاوز کرده

🙄☹😱😥

وای خدای من ، عجب وحشی ای بوده

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ولی زهی خیال باطل که هزاران بچه دیگه هستن که قربانی هوس این حیوونا میشن و هیچکس هم صداش در نمیاد چ ...

من اگه ببینم همچین مردی  زجر کشش می کنم بدون عذاب وجدان تازه بعد کشتن یکیشون راحت می شم 

اخه ۱۷ ماهه چطور میشه خیلی عجیبه بچه مردخ؟

اره طفلی خونریزی داخلی کرده اون وحشی حتما دچار پارگی اعضای داخلی شده

من اگه ببینم همچین مردی  زجر کشش می کنم بدون عذاب وجدان تازه بعد کشتن یکیشون راحت می شم

ولی هیچوقت هیچوقت حتی با کشتن اون فرد کاری که کرده جبران نمیشه 

ب نظرم این دنیا پتانسیل اینو نداره سزای این کارشونو بده

ولی هیچوقت هیچوقت حتی با کشتن اون فرد کاری که کرده جبران نمیشه  ب نظرم این دنیا پتانسیل اینو ن ...

اره واقفا نباید راحت بمیرن نباااااید