2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتم استرسی هستی؟

قبلا آره کوچیک بودم ولی الان نه به هیچ وجه 

ولی مامانم وداداش کوچیکم بشدت استرسی هستن امشب اونجا بودیم دایم به دخترم میگفت باهات قهرم داد میزدن ودعوا تفاوت سنیشون ۴ساله لکنتش هروقت میرم اوج میگیره

خدایا ممنونم
قبلا آره کوچیک بودم ولی الان نه به هیچ وجه  ولی مامانم وداداش کوچیکم بشدت استرسی هستن امشب اون ...

با هم خیلی رفت و امد دارین؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

چند سالشه ؟  فقط روانشناس بردی یا به توصیه های روانشناس عمل هم کردی؟

عمل کردم بهترشد ولی خوب نشده دایم مضطربه روانشناس میگه روزی نیم ساعت بازی کن باهاش یا ۱۲بار محبت روحی و فیزیکی کن کردم این کارا رو ولی یجوریه دایم مضطربه

خدایا ممنونم
متاسفانه آره میرم خونه پدرشوهر م چون باخونه پدرم همسایه هستن دخترم بزور میره که نتیجش میشه لکنت شدید ...

خوب دیگه

الان باید متوجه شده باشی درمان دخترت چیه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

عمل کردم بهترشد ولی خوب نشده دایم مضطربه روانشناس میگه روزی نیم ساعت بازی کن باهاش یا ۱۲بار محبت روح ...

روانشناس نگفت ریشه ی اضطرابش چیه ؟ 

باید طولانی مدت ، شاید چند سال ، مشاوره ببریش و به توصیه هاش عمل کنی . آسیب های روحی مثل سرماخوردگی نیست که با چند روز رعایت کردن درست بشن

روانشناس نگفت ریشه ی اضطرابش چیه ؟  باید طولانی مدت ، شاید چند سال ، مشاوره ببریش و به توصیه ه ...

سه ماه زیرنظر بود سری اخرگفت مشکلی نداره دیگه ولی دوباره لکنت داره

خدایا ممنونم
2790
2778
2791
2779
2792