2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی کار دیگه صمیمی ترین دوستم نیست همین🤷‍♂️🌺🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

وقتی با داداش نامزدم عروسی کرده بخوام نمیتونه نگه😂👑

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
خب ازش بپرس که چرا بهت نگفته.اگه باهاش صمیمی بودی دلیلی نداره که حرفاتو بهش نزنی

زنگ زدم بهش جواب نداد 

زنگ زدم به مامانش گوشیو برداشت بهش گفتم کجایی اینا گفت بگم فحش میدی گفتم بگو گفت عصری رفتم عقد کردم الانم خونه پدر شوهرمم منم گوشیو قطع کردم

زنگ زدم بهش جواب نداد  زنگ زدم به مامانش گوشیو برداشت بهش گفتم کجایی اینا گفت بگم فحش میدی گفت ...

منم یکی از دوستای صمیم یه روز اومد گفت عقد کردم بهم تبریک بگین

ولی چون از اول معلوم بود که سیستمش رو نیست کلا خیلی روش حساب نمیکردم

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
2790
2778
2791
2779
2792