2777
2789
عنوان

چاق شدن

89 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خوب هستین نماز روزه هاتون قبول باشه 

میگم کیا از جوانه گندم و ماست نتیجه دیدن و چاق شدن  چجوری خوردینش؟به نظرتون شکرم بهش اضافه  کنم ؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی از قرص سیپرو برای چاقی استفاده کرده

من خوردم عزیزم فقط باد میاره 

انا الان پودر اپل میخورم عالیه 

من چند ساله قرص میخورم هیچ نتیجه نداد اما این پودره عالیه 

دختری از جنس درد زنده ایم ب شوق مردن😔😔
واقعاا از کجا بخرم این پودر رو؟؟  من می‌خاستم قرصه بخرم خوب شد گفتی مرسی گلم❤

از عطاری گلم 

دونه ای 2تومن ی ساعت قبل نهار و ی ساعت قبل شام بخور خیلی فوق العادس 

دختری از جنس درد زنده ایم ب شوق مردن😔😔
از عطاری گلم  دونه ای 2تومن ی ساعت قبل نهار و ی ساعت قبل شام بخور خیلی فوق العادس

گرمیه؟طبعش

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نمیدونم  فقط میدونم میخورم و چاقشدم اونم ن جاقی شل ول مثل بدن باشگاهیی حالت عضله

مرسی عزیزم