2777
2789
عنوان

جذب پوست خوب

76 بازدید | 0 پست

ی سایتی بودم این متن اونجا بود ب نظرتون میشه یه پوست خوب کسی جذب کنه. 

یک بار خانه ی یکی از دوستانم بودم و اتفاقی فیلم راز را دیدم. عاشقش شدم و رفتم کتابش را خریدم.

از آن خیلی الهام گرفته بودم ولی آن را در زندگی ام به کار نبردم. بعد کتاب "قدرت" را خواندم. تصمیم گرفتم از آن برای بهتر کردن پوستم استفاده کنم. ولی نتیجه نداد. بعد کتاب "جادو" را خواندم. این بار دیگر تصمیم قطعی گرفتم که آن را عملی کنم. پس شروع کردم به شکرگزاری بابت سلامتی اکنونم. همچنین، یک عکس از خودم برداشتم، با فتوشاپ تمام جوشها و جای جوشها را از روی صورتم پاک کردم و پوستم را بی عیب و نقص ساختم. عکس را بزرگ چاپ کردم و به دیوار اتاقم چسباندم. از نگاه کردن به آینه هم دست کشیدم.

هر روز صبح که از خواب بیدار می شدم و عکسم را می دیدم به خودم می گفتم "وای! چه پوست قشنگی دارم!!!" خیلی زود متقاعد شدم که پوستم مانند عکس روی دیوار بی عیب است. همچنین، هر جا کسی را با پوست و موی زیبا می دیدم، آنها را از صمیم قلبم تحسین می کردم. یواش یواش پوست و مویم تغییر کرد.

بعد از 3 هفته، داشتم برای رفتن به جشنی آماده می شدم و به آینه نگاه کردم تا فقط ببینم که آیا همان پوست بی عیب و نقصی که در خواست کرده بودم را دارم یا نه. وقتی به مهمانی رسیدم هر کسی مرا می دید تحسینم می کرد. تمام کسانی که قبلاً از پوست و مویم ایراد می گرفتند گفتند که بی نظیر به نظر می رسم!! اعتماد به نفسم به آسمان رسیده بود. حالا حتی بیشتر از قبل نسبت به مو و پوست زیبایم اطمینان و اعتماد به نفس دارم و هر روز که می گذرد بهتر و بهتر هم می شوند.

تمام اینها به کمک راز اتفاق افتاد. مهم نیست مشکلتان چیست، باور داشته باشید که چیزهای خوب در راهند

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟