2777
2789
عنوان

حوصله

104 بازدید | 21 پست

حوصلم سررفته کلی ظرف دارم بشورم باید حمام برم حوصلم نمیشه حوصلم سررفته هیچ جانمیرم دق کردم همش تک تنها داخل خونه 😭😏 بیاین ی کم حرف بزنیم 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونه ام تمیزه ولی خییییلی حوصله ام سر میره

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
این پسرمه خوابه 😍😍

وااای این عروسکهههههههه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من خونه همه اقوام نزدیکمه ولی اصلا حوصلشو ندارم بخام برم 

خوش به حالت اگه خونه مامانت نزدیکه چرا نمیری؟

خوش به حالت اگه خونه مامانت نزدیکه چرا نمیری؟

خونه مامانم نزدیک نیس خونه بقیه اقوام ک انگار ن انگار اقوام هستن ک کاش نزدیک نبودن داخل کوچمون هستن 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 
پسرش نیست عزیزم .از نت اینا گرفته😒😒😒

چقد ذوق کردم اخه چرا دروغ میگن