2777
2789
عنوان

فاجعه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 43 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

امید وارم زیر تریلی له شه😑کثافت عوضی بچه ۵ ماه انداره یه رون پای اونم نمیشه چطوری این کارو کرده

۵ ماهه نبوده ۱۷ ماهش بوده 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
وات د فا 😐 بچه ۵ ماهه 

ن پنجتا بچه داره اون بچه ش ی سالو پنج ماهشه ک بش تجاو ز کرده

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

خدا لعنتش کنه حیف اسم پدر این بیناموسو باید ذره ذره قطره قطرع با اسید از سر تاپاشو بسوزونن

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

خدا میدونه با اون پنج تای دیگه هم........‌‌

استغفرالله لعنت بر شیطان

آنچه ماند خاطرات است🌹پشتِ خوبان حرف زیاد است🌹حرف تنها مال باد است🌹همه چی وفق مراد است🌟🌟🌟منال کُردم باوانم😍وه دل گریامه😍