2777
2789
عنوان

شنای پروانه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 193 پست
یعنی صحنه کوتاه کردن موهای جواد عزتی باعث میشه حیا کم بشه یا مضر باشه؟ بخدا کسی ک با این چیزا ب گناه ...

من تحریک شدم با اون سکانس😔

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه زشتی داره آخه؟ دوتا موضوع ک شما گفتی بهم ربطی نداره واقعا..‌ایرادش چیه ک فرهنگ سازی بشه ک آقایون ...

خوب میگم همه میدونن نیازی به زسانه ای نبود جور دیگه ایم میشد فرهنگسازی کرد انقد ر مسئله عجیب و دور ازذهنی نبود همه بلدن 

من تحریک شدم با اون سکانس😔

عااااشقتم 🤣🤣منقلبم شدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حالا یه پسر مجرد آگاهی درباره پریود خانم ها و طرز برخورد با خانم ها تو این مواقع را بدونه چی میشه !؟ پس اون پسر مجرد قرآن هم نخونه چون در مورد زنا حیض و زناشویی توش آیه هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یعنی صحنه کوتاه کردن موهای جواد عزتی باعث میشه حیا کم بشه یا مضر باشه؟ بخدا کسی ک با این چیزا ب گناه ...

از این ببعد ادم میترسه تو خیابون از بغل شوهرش راه بره بیان بگن نکنید زشته قباحت داره باعث از بین رفتن حیا میشه،،،سر عقد حلقه دست هم نکنیددستتون جلو جمع بهم میخوره،عسل دهن هم نذارید جوونا تحریک میشن،،

خوب میگم همه میدونن نیازی به زسانه ای نبود جور دیگه ایم میشد فرهنگسازی کرد انقد ر مسئله عجیب و دور ا ...

چجوری فرهنگ سازی کنن؟؟لابد از طریق فضای مجازی؟؟اونم ک نصفش فی لتره بقیه اشم تو صف فی لتر و فضاشم ناامنه

خوشم میاد عضوه نی نی سایتید نمیشه اصن حرف بزنی نظر بگی میریزن روسرت اه یکم جنبه داشته باشید مثه بچها فقط میخوایین بمرید بهم ایراد بگیرید ازهم تاکی میخوان طرز فکرتونا خرد بقیه بدید هرکسی مسیول طرز فکره خودشه 

از این ببعد ادم میترسه تو خیابون از بغل شوهرش راه بره بیان بگن نکنید زشته قباحت داره باعث از بین رفت ...

والا من اولین سالی ک ازدواج کرده بودیم برای تولد همسرجان خانواده خودم و همسر و دعوت کردم یعنی پدر و مادرو برادر خواهرهای دوطرف.....ک غافلگیرش کنم. همسر ک اومد کلی خوشحال شد من باهاش دست دادم و تبریک و روبوسی

نگم بارت ک از طرف مادرشوهر متهم شدم ب بی حیایی 🥴🥴

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خوشم میاد عضوه نی نی سایتید نمیشه اصن حرف بزنی نظر بگی میریزن روسرت اه یکم جنبه داشته باشید مثه بچها ...

اینو  اول به خودت بگو بعدم کسی نپرید متعجب شدیم

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...