یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حالا یه پسر مجرد آگاهی درباره پریود خانم ها و طرز برخورد با خانم ها تو این مواقع را بدونه چی میشه !؟ پس اون پسر مجرد قرآن هم نخونه چون در مورد زنا حیض و زناشویی توش آیه هست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
یعنی صحنه کوتاه کردن موهای جواد عزتی باعث میشه حیا کم بشه یا مضر باشه؟ بخدا کسی ک با این چیزا ب گناه ...
از این ببعد ادم میترسه تو خیابون از بغل شوهرش راه بره بیان بگن نکنید زشته قباحت داره باعث از بین رفتن حیا میشه،،،سر عقد حلقه دست هم نکنیددستتون جلو جمع بهم میخوره،عسل دهن هم نذارید جوونا تحریک میشن،،
از این ببعد ادم میترسه تو خیابون از بغل شوهرش راه بره بیان بگن نکنید زشته قباحت داره باعث از بین رفت ...
والا من اولین سالی ک ازدواج کرده بودیم برای تولد همسرجان خانواده خودم و همسر و دعوت کردم یعنی پدر و مادرو برادر خواهرهای دوطرف.....ک غافلگیرش کنم. همسر ک اومد کلی خوشحال شد من باهاش دست دادم و تبریک و روبوسی
نگم بارت ک از طرف مادرشوهر متهم شدم ب بی حیایی 🥴🥴
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫