2777
2789
عنوان

شنای پروانه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 193 پست
این تاپیک مشخص کرد بجز مردای تحریک شونده کلی زن هم وجود دارن که با کوچکترین حرکت تحریک میشن🤣🤣🤣😂

تحریک نمیشن این دوستان همون خانومان ک فک میکنن حتی جفت گیری مورچه هم شوهراشونو از راه ب درمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا میدونه. ب همین سوی چراغ قسم بچه ها و نوجوونا تز ما بیشتر بلدن،،،چرا نمیخوایم درک کنیم ک باید اون ...

اخ قربونه دهنت همه میدونن اقا من همه اینارو میدونمم تو قجر که زندگی نمیکنم صدبار میگم لازم نبود بکنن تو چشم ملت کیه که ندونه خانها موقع پریودی عصبی میشن حداقل اونا که زن دارن میدونن کیه که ندونه درد دارن میگم اگر بنا به فرهنگ سازیه جوره دیگه ایم میشد 

قابل توجه روشنفکر اشما همون هایید که اگه شوخراتون با جاریتون بگو بحند کنه میگید وای چه معنی میده میخ ...

چرا قیاس مع الفارغ میکنی تو فیلم رابطه عادی کاملا عادی یه زن و شوهر را نشون میده چرا جاریا را می‌ریزی تو فیلم ها،😁😁😁😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

[QUOTE=186618678]حریم خصوصی درست نیست بزارن جلپی دپربین[/QUOTE

عزیزم فیلم باید نمایانگر زندگی واقعی باشه 

اینیم که شما میگی جزو حریم خصوصی نیست هر چند توی ایران یسری حریم های الکی وجود داره مثلا چه اشکالی داره زن و شوهر همدیگه رو توی جمع ببوسند حتی جلوی بچه هاشون این اتفاقا نشونه علاقه ی زیاده لبای همو که نبوسیدن ماها خیلی عادی اعضای دیگه ی خانوادمونو توی جمع میبوسیم بعد برای نزدیک ترین کسمون خجالت می‌کشیم که مثلا قرار بقیه چه فکری بکنن

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
قابل توجه روشنفکر اشما همون هایید که اگه شوهراتون با جاریتون بگو بحند کنه میگید وای چه معنی میده میخ ...

چه زشتی داره آخه؟ دوتا موضوع ک شما گفتی بهم ربطی نداره واقعا..‌ایرادش چیه ک فرهنگ سازی بشه ک آقایون هم بفهمن روند طبیعی بدن‌خانم ها رو ، درک کنن شرایط و 

تا کی باید همه چی اینجوری بسته و لفافه دار باشه؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها سکانس پریود ا دیدین که مرده به زنش میرسید میگفت پریوده 😑😑😑😑😑😑خیلی زشت بود 

واقعا راست میگی بهش گفت پریودی 😂😐😐😐

شتت

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چرا قیاس مع الفارغ میکنی تو فیلم رابطه عادی کاملا عادی یه زن و شوهر را نشون میده چرا جاریا را می‌ریز ...

ن اینا نمیگم گفتم اون سکانسه پریودی زشت بود همین نطرما گفتم  گفتم همه اینمسیله رو میدونن چرا باید رسانه ای بشه جور دیگه ای فرهنگسازی کنن

بچه ها من خیلی ادم مذهبی هستم اما خداوکیلی فیلمش چیزی نداشتااا اون سکانس پریودم بد نبود انقد گیرالکی ندید😂

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
[QUOTE=186618678]حریم خصوصی درست نیست بزارن جلپی دپربین[/QUOTE عزیزم فیلم باید نمایانگر زندگی واقعی ...

این چیزا خصوصی و درست نیست به هر حال فیلم به همه نشون داده میشه و یکی هم براش مضر باشه کافیه و حیا ادم ها رو کم می‌کند این یک واقعیت حالا هر چی هم بگن اعتقاد نداریم به هر حال تاثیر متفی رو میزاره مثل کسی که بگه من معتقد نیستم که اب ادم رو خیس میکنه ولی خاصیت اب که از بین نمیره یا یک عده که به کرونا معتقد نیستند و رعایت نمیکنن....

واقعا راست میگی بهش گفت پریودی 😂😐😐😐 شتت

خوب منم همینا میگم میگم چیزی نبود که هیچکسی ندونه یه چیزی شخصی مربوط به خانمها بود حالا حتما باید عادی میومدن میکردن تو چشمه ملت خوب بنا به فرهنگسازیه راه های دیگم هست هرچی میشه که نباید نشون داد 

این چیزا خصوصی و درست نیست به هر حال فیلم به همه نشون داده میشه و یکی هم براش مضر باشه کافیه و حیا ا ...

یعنی صحنه کوتاه کردن موهای جواد عزتی باعث میشه حیا کم بشه یا مضر باشه؟ بخدا کسی ک با این چیزا ب گناه بیفته مریضه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این چیزا خصوصی و درست نیست به هر حال فیلم به همه نشون داده میشه و یکی هم براش مضر باشه کافیه و حیا ا ...

من میرم سر به بیابون بذارم خوبه همو بوس نکردن وگرنه شما خودتو میکشتی خدایی این حرفا چیه مرغ پخته ی توی فر میخنده بهش 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.