2777
2789
عنوان

چی بخورم بچه م پسر بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان باردارم و بچم پسره چون بچه ی اولم بود برام مهم نبود که جنسیتش چی باشه ولی خب طبق خوردوخوراک خودمو شوهرم هر کی میبینه میگه بخاطر همین بچت پسر شذه حالا تا چه حد درسته رو نمیدونم

اول اینکه منو شوهرم عشق چایی با زعفرونیم یعنی چایی رو فقط با زعفرون میخوریم

تو کل غذاهام فلفل سیاه و زنجفیل و پودر هل استفاده میکنم

و این که شوهرم خیلی قهوه میخوره

هر کی میفهمه میگه بخاطر همین بچت پسر شده اها یه مدت قبل بارداری هم بخاطر عفونت میگفتن سیاهدونه خوبه هر روز صبح به مدت یه ماه سیاهدونه و عسل میخوردم

انشالله برای دومی چون میخوام دختر باشه میرم زیر نظر دکتر ببینم اگه خوردن این‌چیزا واقعا باعث میشه بچه پسر شه که یع مدت استفاده نکنیم

خداروشکر به خواستت رسیدی

گفتم که عزیزم من اصلا برام جنسیت بچه ی اول مهم نبود راستش فقط همیشه دلم میخواست دو جنس رو داشته باشه گفتم بچه ی اول هر چی شد بچه ی دوم رو رژیم میگیرم

منم تو رژیمم ویک دختر ناز دارم دلم میخاد پسرم داشته باشم، ب نظرم مگه چه اشکالی داره آدم برا خواسته اش تلاش کنه؟؟نتیجه بدست خداست،امروز چندتا تاپیک اینجور دیدم اکثرا اومدن گفتن فلانی رژیم داشت بچش دخترشد،این کارا الکیه و...خب تلاش بکنیم انشالا ب خواسته مون برسیم اگرم خدا نخواست و دخترم شد میزاریم رو چشمامون

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عزیزم همش مصلحت خداست و اون صلاح میدونه

بله صدرصد در هر صورت شاکر نعمت خدا هستیم و هر دوش عزیزن و برکت خونه 

همین که خدا این نعمت بزرگش رو بدون دوا و دکتر و چشم انتظاری بهمون میده باید روزی هزاربار شکر کنیم

منم تو رژیمم ویک دختر ناز دارم دلم میخاد پسرم داشته باشم، ب نظرم مگه چه اشکالی داره آدم برا خواسته ا ...

اره ادم هم دوس داره دخترشو ببینه و هم پسر و ثانیا تو این شرایط بداقتصادی ما ک نمیتونیم ده تا بچه بیاریم ببنیم یکیش شاید پسر بشه نهایتا دو یا سه بچه میاریم شانس مونو امتحان میکنیم رژیم رعایت میکنیم شاید تو این سه تا یکیش پسر بشه

اره ادم هم دوس داره دخترشو ببینه و هم پسر و ثانیا تو این شرایط بداقتصادی ما ک نمیتونیم ده تا بچه بیا ...

من بچه اخرمه هرچی شد دیگه نمیارم،از خدا میخام سالم باشه و بعدهم پسر باشه،چون دخترم خیلی میگه داداش ندارم 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲