وقتی وارد یه رابطه میشی نیروی جوونی و عشق هولت میده مادی و معنوی واسه زندگیت کار میکنه واسه زندگیت شاید پولای قشنگت طلاهای نازتو بدون چشم داشت بدی شاید وقتی سرت داد میزنه همون لحظه مادرتم زنگ میزنه بغضتو فرو بدی چون یه چیز تو قلبت میگه همه چیز درست میشه وقتی پول نداری بهش هیچی نمیگی یواشکی یه تیکه از طلاتو میفروشی چن تا لباس واسه بچه هات میگیری یه رژ به لبای سفید میزنی لپاتو سرخ میکنی بلند بلند میخندی تا کسی نفهمه هیچی وفق مراد نیست اما یه جایی به بعد وقتی بعد چن سال میفهمی قرار نیست چیزی درست شه ساکت میشی تسلیم دیگه تو جمع خنده دار ترین حرفا میشه یه لبخند تلخ به طرفت یه سکوت احساس شکست و سر خوردگی مضخرف ترینو و بدترین حس دنیاست زن ناامید خطرناک ترین زن دنیاست. من یه گوشه وایسادم دستام به نشونه ی تسلیم بالاست من خطر ناک ترین زن دنیام
کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
قشنگ نوشتی. ولی من میگم همیشه امیدی هست به رسیدن. اونجایی که فکر میکنی هیچی قرار نیست درست بشه و دستاتو بالا میبری به نشونه ی تسلیم... شاید دو قدمی آرزوهات باشه. شاید اگه خوب نگاه کنی برق چراغ های روشن رو از دور ببینی. پس دستاتو بیار پایین، یه لیوان آب خنک بخور و ادامه بده. خطرناک باش اما واسه دشمنات، نه واسه خودت.