2789
مرجع تقلید چیه؟

😂😂😂😂😂😂مدرسان شریف

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مرجع تقلید چیه؟

😂😂😂👏🏻💕

@sasasasasasasasa  

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

س 1: آیا تقلید، صرفاً یک مسأله عقلی است یا ادلّه شرعی نیز دارد؟

ج: تقليد، ادلّه شرعى دارد و عقل نيز حکم مى‏کند که شخص ناآگاه به احکام دين بايد به مجتهد جامع‌الشرايط مراجعه کند

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
😂😂😂👏🏻💕 @sasasasasasasasa    

😂😂😂دبستانی بودم میدونستم مرجع تقلید چیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂مهد کودک نینی سایت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😂😂😂دبستانی بودم میدونستم مرجع تقلید چیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

😂😂😂😂منم

نی  نی یار 5 الکی نمیگه مهد کودک نی نی سایت😂😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

حکم اعمال بدون تقلید: 

این اعمال، در یکى از سه صورت صحیح است

: 1. شخص بفهمد به وظیفه واقعى خود رفتار کرده است. 2. عمل او با فتواى مجتهدى که وظیفه اش تقلید از او بوده، مطابق باشد. 3. عمل او با فتواى مجتهدى که اکنون باید از او تقلید کند، مطابق باشد.توضیح المسائل مراجع، م 14؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1 س 28 و 33؛ نورى، توضیح المسائل، م 14؛ خامنه اى اجوبةالاستفتاءات، س 32 و 7.

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

ببین عزیزم تو خیلی از احکام مثلا پوشاندن پا جلو نامحرم که نظرات متفاوتی هست تو باید بدونی که پیرو کدوم مرجع هستی برای اینکه سبک زندگی خودتو بسازی 

البته اگه واقعا اعتقاد داری.... این روزا که این چیزا واس خیلیا بی اهمیته

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚