ولی هم اسم دختر هم پسر چیزی تو ذهنمون نیس که خوشمون بیاد
کلا یکم مشکل پسندیم تو اسم پیشنهاد بدین😕از نظرتون بهترینا کدوما هستن
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ما اسم بچمون از دوران عقد انتخاب کردیم. ایشالا اسمش در آینده میزاریم ملودی# خانم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان) i am SALITEH , ok baby
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست