2821
2789
عنوان

لیفت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 44 پست

نه باعث ریزش میشه

نه ضرری داره

لیفت طبیعیم هست من خیلیارو دیدم انجام میدن

اما بستگی داره پیش کی انجام بدی

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ ضرری نداره به شرط اینکه مواد خوب بزنه  دالیزلش بهترین مواده  مژه هم نمیریزه اگه مواد ...

مژه ها نمیرزن واقعا؟

باید مداوم انجام داد؟

میتونیم خودمون انجام بدیم تو خونه؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

لیفت من ب مرور درجش میاد پایین

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
لیفت من ب مرور درجش میاد پایین

اینجاگذاشته بودم ابروهام در بیاو نابودم 😂😂😂😂

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
مژه ها نمیرزن واقعا؟ باید مداوم انجام داد؟ میتونیم خودمون انجام بدیم تو خونه؟؟

نه اگه مواد خوب باشه نمیریزه 

اگه بخواهی میتونی دوباره بعد یک ماه انجام بدی ولی اجبار نیست که حتما شارژ کنی دلبخواهه 

نه نمی تونی باید بری حتما آرایشگاه کسی که آموزش دیده باشه براتون انجام بده

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
من دو هفته قبل عید انجام دادم اولش راضی بودم ولی ب مرور ک افت میکنه و مژهای جدید در میاد خیلی ظاهر ب ...

بله لطف میکتید

مژه ها نمیرزن؟؟

نه اگه مواد خوب باشه نمیریزه  اگه بخواهی میتونی دوباره بعد یک ماه انجام بدی ولی اجبار نیست که ...

شما انجام دادین؟؟؟

اخه ی کاربر گفت باید تا همیشه انجام بدی

اولین بار لیفت کرده بودین؟ میدونید موادش چی بود؟ کجا رفتید؟ اگ دوست داشتید بگید چقدر هزینش شد؟ م ...

بله اولین بار بود .. من اصفهانم پیشه خانم ساناز مومنی 

من ۲۵۰ دادم دم عید شد ۳۰۰

من عید انجام دادم. راضی بودم. مژه هامم اصلا نریخت. جای خوب برو موادشون خوب باشه

اهان پس راضی هستید

شما کجا رفتید؟

قیمتش چقد شد؟ البت اگ دوست داشتید بگید🧡

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز