2821
2789
عنوان

لیفت مژه

295 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها

خودتون یا اطرافیانتون لیفت مژه انجام دادین؟؟

راضی هستید؟

باعث ریزش مژه نمیشه؟

برای چشم ضرری نداره؟

ممنون میشم راهنمایی م کتید💛💙💚💜❤🙏

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

میشه

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی هفتس لیفت کردم عالیه همه میگن خیلی خوشگل شدم

اینم عکس😂😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
خیلی مژه ها میریزن؟؟؟

اره کلا میریزن 

باید دائم انجام بدی

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد

من دو هفته قبل عید انجام دادم اولش راضی بودم ولی ب مرور ک افت میکنه و مژهای جدید در میاد خیلی ظاهر بدی میگیره مژه ها 

بخای عکس قبل و بعد لیفتمو میدم واست 

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
میشه

مال من ک نریخت

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
اره کلا میریزن  باید دائم انجام بدی

اگ فقط سالی دوبار انجام بدیم دوباره میرزه؟

چقد بد واقعا اخه من شنیده بودم تو کاشت مژه ها میریزن

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛
من دو هفته قبل عید انجام دادم اولش راضی بودم ولی ب مرور ک افت میکنه و مژهای جدید در میاد خیلی ظاهر ب ...

میشه لطفاً عکس تو بدی اگه خوب باشه منم می خوام انجام بدم

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
خودتون انجام دادین؟

نه زنداییم اریشگره اون میگف

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز