2777
2789
نه خب فرق داره منطقه ی طرح جایی که داری طرح رو میگذرونی وضعیت تاهل

آخه من لیسانس دارم و  تصمیم دارم مجدد دندان بخونم 

میخواستم بدونم حقوق طرح در حد حقوق کارمندی هست ؟ که یه درآمدی محسوب بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم جانم عزیزم؟

الکی مثلا منم پزشکم

آرزو.بر.جوانان.عیب.نی#  

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
ینی هر جوری حساب کردم ندیدم کسی تو ایران تو ۲۷ سالگی تخصص بگیره 😐

چرا اگر برفرض مثلا یه سال مدرسه جهشی خونده باشه و سال اول یونی قبول شده باشه و طبق یه سری قوانین مثل استریت شدن یا متاهل شدن قبل طرح میتونن یبار ازمون دستیاری یا همون تخصص بدن و اگر همون سال اول قبول شن دیگه طرح نمیرن و میمونه برا بعد تخصص ک تخصص هام شنیدم از بین ۳ تا ۶ سال متغیره و ایشونم ک ادعا دارن البته هنوز دانشجوان 

ولی ممکنه من دیدم پزشک متخصص خ جوان تازه با سابقه کار ...

عزیزم اصلا اینجوری که شما میگی نیست ۷ سال طول میکشه ایشون درسشو تموم کنه، خیلی فشرده بخونن هم توی ۶ ...

من ندیدم کسی ۶ ساله بخونه همون ۷ سالو در نظر گرفتم 

و خودمن نوشتم فقط یبار حق ازمون دادن دارن ک اتفاقا خیلیارو دیدم قبول شدن و چیز محالی نیس حقیقتا 😐

۴ سالم درست میفرمایین ک میشه تا ۲۹ سالگی ولی خب این خانوم نگفتن ک تموم کزدن .‌‌

ضمن اینکه ایشون فرمودن مجردن، در عرض نیم ساعت هم خواستگار اومد براشون هم نامزد کردن 😐 و محاله ممکن ...

نیاز ب توهین و فخر فروشی نیس عزیز 

من از کسی طرفداری نکردم یا نگفتم ایشون راست میگن 

گفتم شدنیه و امکانش هست چون شما خ محکم گفتین تو ایران ندیدین  منم گفتم میشه طبق این شرایط 

یک متخصص تو بیمارستان ولیعصر بودن حدود ۳۰ ساله ولی فقط ۳ سال سابقه کار و جراحی داشتن  

شما حتی باورت نمیشد دانشجوی دکترای عمومی باشه !

[QUOTE=186582152]ترم چند اطفالی؟[/QUOTEتازه وارد اخرین ترم شدم

دکتر  چیکار کنیم ، خواب بچه درست بشه؟

من پیر شدم سر خوابش...

الان نزدیک ۱۱ ماهشه هنو خوابش تنظیم نیست

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

کمرمون شکست حاجی نمیگی دکتر جوون ببینیم دق کنیم؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺