2777
2789
عنوان

براتون کوثر میخونم

112 بازدید | 21 پست

التماس دعا

تو شرایط روحی و خانوادگی بدی هستم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

دعا کنید و استغفار در ماه رجب إن شاءالله

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@آرزوهام3

@سرو،محمد

@زهراگله

@فریبرز_باغ_بیشه

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

برات کوثر خوندم و دعات کردم

ممنونم لطف کردی

@برگ_در_آسمان

@اعتصامی

@elsa77na

@77mary

برای منم بخون عزیزم

چشم

خوندم

مگه با کوثر خوندن و دعا کردن مشکلی حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس این کوه مشکلات ملت چرا حل نمیشه با دعا ؟؟

عزیزم من اصلا نه مذهبی هستم نه اینچیزا😐

فقط نوشته بود برام بخونید خوندم و انرژی مثبت فرستادم

و براش ارزوی خوب کردم ک میشه همون دعا

همون انرژی مثبتی ک فرستادم میدونم کلی روحیشو بهتر میکنع

الهی به حق چادر زهرا گره از مشکلتون بازشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱