2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غریبه  دوست دختر سابقش که البته زنیکه بی حیا متاهل هم بود🙁

عه وا تو چ قد داستانت شبیه ماله منه😂😂دقیقا دوست دختر سابق شوهره منم که باهاش در ارتباط بوده متاهل بوده

این اشتباهه گلم اینجور حرف زدن باعث عادی شدن خیانت میشه و ضعف خانما ادم باید برای زندگیش تلاش کنه فق ...

بدبختی اینه متاسفانه خیلی وقته خیانت مردا عاددی شده بخدا درد اینه اگر زن خیانت کنه کاملا برعکسه در صورتیکه خیانت خیانته و هیچ توجیهی براش نیست

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خدا لعنت کنه این جور زنارو با اینکه میدونن طرف ازدواج کرده بازم‌بیخیال نمیشن

مشکله اصلی همسرته عزیزم نه اون زن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
خودمون اینو خواستیم ما زنا اینکارو با خودمون کردیم

خیلی از خانمها راحت طلب هستن بفکر کارو تحصیل و پیشرفت نیستن فقط دنبال تکیه گاه حتی برای مخارج روزمرشون هستن خب این تیپ زنها ترجیح میدن با هر چیزی بسازن خیلی ها میان میگن ما پشتیبان نداریم ا بخاطر بچه ولی اینا جز بهانه چیزی نیست اخرش اینه که بری یجا کارگری کنی ولی میبینی که نمیکنن