جوجوبلا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 744 عنوان عمل بینی 57 بازدید | 8 پست سلام دوستان کسی عمل بینی انجام داده کلاچجوریه سخته؟؟هرکه تجربه داره برام بزارهکسی دکتر سماواتی فر و رزیتا جعفری میشناسه راهنمایی کنه کاراشون چطوره؟؟؟ 1400/01/31 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minagolii74 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1479 من سه هفتس عمل کردمسخت نیست ولی کلافگی داره و مراقبت میخواد خیلیسماواتی فر پر ریسکه نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
جوجوبلا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 744 من سه هفتس عمل کردم سخت نیست ولی کلافگی داره و مراقبت میخواد خیلی سماواتی فر پر ریسکه از چه لحاظ میگی عزیزم کلافه گی رو الان حالت خوبه ؟؟؟مراقبت چجوری من بچه کوچیک دارم یعنی ده روز کافی نیست؟
minagolii74 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1479 از چه لحاظ میگی عزیزم کلافه گی رو الان حالت خوبه ؟؟؟ مراقبت چجوری من بچه کوچیک دارم یعنی ده ... اره عزیزم خوبمکلا یک هفته سختی داره مثلا تامپون تو بینیته از دهن نفس میکشی یا داروی بیهوشی تو بدنته گیج میزنه ادمبعدشم باید شستشو بدی مراقب باشی تا ۶ ماه چیز سنگین بلند نکنی و اینجور مراقبتا نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
جوجوبلا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 744 اره عزیزم خوبم کلا یک هفته سختی داره مثلا تامپون تو بینیته از دهن نفس میکشی یا داروی بیهوشی تو بدنت ... شما پیش کی عمل کردی هزینه چقدررشدراضی بودی از دکترت؟؟؟
minagolii74 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1479 شما پیش کی عمل کردی هزینه چقدررشد راضی بودی از دکترت؟؟؟ پیش دکتر جهانیانهزینه ۱۵با وجود ورمش راضیم تنفسمم مشکلی نداره نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
جوجوبلا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 744 پیش دکتر جهانیان هزینه ۱۵ با وجود ورمش راضیم تنفسمم مشکلی نداره ممنون عزیزمفکر کنم من الان شش ساله میخوام عمل کنم ولی ترس از بیهوشی منو کشته انشالا منم ببینیم خوب بشه راستی چطور گفتی دکتر سماواتی فر ریسکه؟؟؟
minagolii74 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 1479 ممنون عزیزم فکر کنم من الان شش ساله میخوام عمل کنم ولی ترس از بیهوشی منو کشته انشالا منم ببی ... الهینترس عزیزم اصلا متوجه نمیشی زمان بیهوشی رو عین خوابهمن حدود دو سال پیش یکی از گزینه هام سماواتی فر بود خیلی تحقیق کردم ناراضی زیاد داشتتو پیجای اینستا هم بپرسی میگن ناراضی داره نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍