2777
2789
غلط کردم بزار    

نه چش میخورم😉😂🔪

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن یه نفر صید کن 🥲😂

خواستگار هس خودم قبول نمیکنم😑

چون به این باور دارم که سلیقه ادم توی نوجونی با بزرگسالی فرق داره و عوض میشه دلیل بعضی از طلاق ها هم همینه توی سن کم ازدواج میکنن و اون طرف سلیقه شونه ولی وقتی به بلوغ عقلی میرسی میبینن نه سلیقه اشون نیست😅

و طلاق...

مثلا من قبلا عاشق پلو عدس و ماست بودم ولی الان متنفرم و عمرا لب نمیزنم یا قبلا اصلا لب به شیر گاو و اینا نمیزدم الان عاشقشم😅😍

شنیدم با دعاهاتون خیلیا نتیجه گرفتن🌸میشه لطفا برای جابه جایی از این خونه برام دعا کنید بریم یه جای بهتر خیلی خیلییی ممنونتونم♥️🙏🏻
ب طرف پدری رفتی شاید  ای جان منم کوردم کوردها  سفید و چشم های درشت

طرف پدری هم همه روشن هستن ..!

فقط یه عمه دارم سبزه است اونم ناتنی هستش به اون کشیدم 😂😂

اره کوردا چشماشون درشته 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
اه اه اه انقد عکس زشت دیدم روزم خراب شد شب نیان ب خابم حالا

برو کنار من عکس بزارم

نشناسیم یه وقت

کرد کردستانی😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها منم ی عکس نصفه بزارم بگین بهم میخوره چند سالم باشه؟فقط نصفه و سیاه و سفید از الان بگم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا