2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
امروز می ری دکتر؟؟؟؟خبرشو به ما بده

رفتم دکتر الان نگفتم نامزدم گفت مجردی گفتم بله نگا کرد گفت پرده ات حلقوی بدون خونریزی هستش رابطه داشتی گفتم نه گفت چرا اومدی گفتم نامزدم اولش نخواستم بگم رفتم پزشک قانونی اینجوری گفته گفت چون دندونه هات کمه فکر کردن رابطه داشتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی الان بااین مواردی ک گفتم طرح دعوای من احتمال ردش هس ک ب نفع اون بشه؟

نه با این شرایط ولی باز به قاضی بستگی داره که چه جور آدمی باشه 

انشالله که به نفع شما تموم میشه دوست عزیزم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خب عزیزم میشه اسکرین از اون قسمت که گفته وجود نداره واسم بفرستی 

خودت تو گوگل سرچ کنی بهتر نیست؟

چون من بفرستم صدنفر میگن یهودیه پنجاه نفر میگن بی دینه بی خداست مقاله دروغه فیکه و اینا.

یا میگن تئوری طوتئست 

خودت سرچ کنی بهتره

رفتم دکتر الان نگفتم نامزدم گفت مجردی گفتم بله نگا کرد گفت پرده ات حلقوی بدون خونریزی هستش رابطه داش ...

من خالم رفت بعد دوتا بچه هم داره

رفت گفت مجرده بهش گفت پردت اینجوریه اونجوری خونریزی داری رابطه هم نداشتی😂😐

رفتم دکتر الان نگفتم نامزدم گفت مجردی گفتم بله نگا کرد گفت پرده ات حلقوی بدون خونریزی هستش رابطه داش ...

پس دیدی 

چطور خون زن و دخترا رو میمکن و با چه چیزایی ازارشون میدن

پرده باشه یا نباشه

حتی پزشک قانونیم نمیتونه تشخیصش بده

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
پس دیدی  چطور خون زن و دخترا رو میمکن و با چه چیزایی ازارشون میدن پرده باشه یا نباشه حتی پزش ...

خیلی حس بدی بود الانم هست با اینکه مطمعنم از خودم ولی پزشک قانونی تهرانم میرم تا ثابت کنم

خیلی حس بدی بود الانم هست با اینکه مطمعنم از خودم ولی پزشک قانونی تهرانم میرم تا ثابت کنم

حق داری

ببین سره چیزایی که نمیتونن تشخیص بدن قانون میزارن و مردم و زجر کش میکنن

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵