2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
ترمیم کن عزیزم تهش

عزیزم اگ همون اول پرده نداشته باشی مهرطلاق میخوره توشناسنامت وشناسنامع سفیدنمیدن بهت دیگ زن شوهردارورابط دار محسوب میشه اسی

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
اگه واقن وجود ندارع چرا دکترا به بعضیا میگن باید عمل کنی؟

اونا واژنشون مسدوده تو دوران جنینی این قسمت تکمیل نشده که واسه پریودی باید عمل کنن بعضیام مثل همونا وسط واژنشون یه دیواره باقی میمونه که واسه رابطه باید عملش کنن

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگ همون اول پرده نداشته باشی مهرطلاق میخوره توشناسنامت وشناسنامع سفیدنمیدن بهت دیگ زن شوهردارو ...

بنظرم ندن چه اشکالی داره 

شناسنامه سفید مخالفم چون بعدش میخوای دروغ بگی 

و خیلی از مطلقه هام ازدواج میکنن 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
بکارت وجود ندارههع فقط میتونن تشخیص بدن دخول داشته طرف تا ی مدت پیش یا نه مثه کسایی ک بشون تجاوز میش ...

اگه از تجاوز چندسال بگذره چی بازم مشخص میشه؟؟؟ بعد چندسال پیشاپ و منی باقی نمیمونه که رو رحم دختر 🤨

رفقا برام دعا کنید خیلییییییی  محتاجم به دعاهای قشنگتون💖🙏
ببخشید اینو میگم اخه رابطه داشتم یکبار .. اگ پزشک قانون تایید نکنه 😔

اخه عزیزم من الان انقدر حرف زدم انقدر بچه ها گفتن باز شما دارین همون حرفهای کلیشه ای و می‌زنین اون پیج که گفتم برو توش برو ازش بپرس کمکت می‌کنه چجوری حذف کنی خیلی از خانمها رابطه داشتن و حذف کردن پیج فمنیسم روزمره هست

اگه از تجاوز چندسال بگذره چی بازم مشخص میشه؟؟؟ بعد چندسال پیشاپ و منی باقی نمیمونه که رو رحم دختر 🤨

بعد چند سال بدون داشتن سک.س واژن ب شکل اولیه خودش برمیگرده.و اینکه پزشک زنان تشخیص میده تا بحال دخول داشتی یا نه ،یا خراشیدگی توو قسمت مخاط واژن وجود داره یا نه.من پیش پزشک زنان رفتم.

نه من دکتر نرفتم😐 واسع بعضیا باید عمل شه اون خانوم دلیلشو توضیح دادن

اونا سواستفاده میکنن ترمیم بکارت عوارض داره اگه اینستا دارید برید پیج نسرین افضلی

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
بعد چند سال بدون داشتن سک.س واژن ب شکل اولیه خودش برمیگرده.و اینکه پزشک زنان تشخیص میده تا بحال دخول ...

عاااا نع من دخول نداشتم . فقط میخوام بدونم مالیده شدن آلت و آبش به همون ابتدای واژن _آیا این هم تو پزشکی قانونی متوجهش میشن؟؟؟؟

رفقا برام دعا کنید خیلییییییی  محتاجم به دعاهای قشنگتون💖🙏

بکارت وی از نظر علمی سالم بماند و هیچ آسیبی نبیند.از نظر قضایی و قانونی دختری باکره است که سابقه ازدواج ثبت شده نداشته باشد.

بنا بر این به محض این که اولین ازدواج وی ثبت شود ، وی دیگر دوشیزه نخواهد بود ، حتی اگر از نظر علمی و فقهی پرده بكارت وی سالم باشد. همچنین حتی اگر پرده بکارت دختری سالم نباشد و در عین حال سابقه ازدواج برای وی ثبت نشده باشد ، از نظر قانونی باکره خواهد بود

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم