2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
افزایش سن یعنی چند سال ؟ چه عجیب نشنیده بودم 

سن خاصی وجود نداره. بستگی به بدن فرد داره و سبک زندگیش. مثلا در خانمای ورزشکار زودتر این اتفاق می افته ولی همیشه هم اینطور نیست. من یه دوستی داشتم توی سن ۱۴ سالگی موقع پریدن از یک سکو، دچار خون ریزی اندک شده بود که بخاطر هایمنش بود.توی بعضیام هایمن محکم تر از این حرفاست و حتی با دخول هم پاره نمیشه. فقط زایمان طبیعی میتونه پاره‌ش کنه.

از سنین ۳۰-۴۰ به بالا، کم کم هایمن خودش در بعضی خانم‌ها شروع میکنه به تحلیل رفتن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا برو یه پزشک قانونیدیگه تو شهرهای بزرگ دوسه تا هست بعدم معاینه کردیا با دستگاه ؟فکرکنم منڟورش رابط ...

رابطه از پشت رو هم مگه تشخیص میدن؟؟؟!!!

رفقا برام دعا کنید خیلییییییی  محتاجم به دعاهای قشنگتون💖🙏

اخی عزیزم  یاد خودم افتادم  شب هروسیم نامه گرفتم و دادن ب خانوادش اما خونی نیومد چون حلقوی بود شوهرم چقدر  انگ بهم زد تو زنی ...  و برای این نامه دادن ب خانوادم اخ ک قلبم گرفت 💔

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

دوستانی که میگن هایمن وجود نداره لطفا یه منبع معتبر علمی معرفی کنید لطفا نگید اینستا که من نه اینستا دارم نه قبولش دارم. 

من پرستاری خوندم تو درس آناتومی و پرستاری مادر و نوزاد درمورد هایمن و انواع اون توضیح داده بود.

گواهی سلامت بحثش جداست منم باهاش مخالفم چون توهین به دختر خانوم هاست اون آقا اگه اعتماد نداره چرا رفته خواستگاری طرف

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
بله عزیزم شما درست میگی همینطوره که دوستتون گفته ولی مگه میشه ی سر ی رو قانع کرد ی عمر همه عالم و آ ...

نه واقعا هایمن وجود داره. مسئله‌ای که هست اینه که توی کشور ما نبود هایمن در خانم باکره یک تابو محسوب میشه و یه عالمه قتل ناموسی صورت میگیره. این درحالیه که باید اموزش صحیح به افراد داده بشه که اولا همه‌ی خانما لزوما هایمن ندارن. دوما هر هایمنی همیشه اینطور نیست که با دخول پاره شه. گاهی فقط زایمان طبیعی میتونه پاره‌ش کنه و سوما اینکه هر هایمنی که پاره میشه لزوما با خون ریزی همراه نیست! گاهی وقتا خانم دلدرد میگیره ولی خونی بیرون نمیاد و بقیه دردسرهای بعدش 🤦🏻‍♀️

پزشک قانونی هم مگه ممکنه اشتباه کنه جالب شد برام 😕😕

پزشک قانونی مگ چیه میفرستن یک دکتر بیرون....دکتر نامه میده کلیم مهر و چسب میزنه روش... همین دکترا بیرون بعضیاشون با پزشگی قانونی همکاری دارن

ترمیم کن عزیزم تهش

وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP

شتتتت چخبره

لابدخواب بودی تو😂

پزشک قانونی اشتباه نمیکنه حتی تعداددفعات رابط رو میتونه بگ اگ کم باشه واینک حتی رابط از معقدروهم میفهمه

شمابرودکترزنان نگو این حرفو بگوسالمم برگ میخام 

واینک خودارضایی نمیکردی؟چون امکان پتره شدن اینطوریم شنیدم هستش

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
اگه واقن وجود ندارع چرا دکترا به بعضیا میگن باید عمل کنی؟

دکترت پولکیه اینو میگه 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜