2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
باید به عرضتون برسونم که هایمن اسم دیگه همون پرده بکارته.حالا شما میگی این هست اون نیست من متوجه نمی ...

شما از روی شکل تشخیص میدین کی پرده داره کی نداره؟؟؟؟پس چطور وقتی یکی میاد پیشتون که سه تا شکم زاییده میگه مجردم میگین پردش سالمه سالمه یکیم که بهتون میگه متاهلم ولی در واقع مجرده بهش میگین گشادی از ده جا پاره شده؟؟؟عزیزم‌من‌کاری به پزشکان و ماماهای ایران ندارم که بعضیا فقط واسه سود و پول رواوردن به پرده دوزی یه عده ساده لوح و بچه سن که هیچی نمیدونن و دارن از این راه پول میزنن به جیب ما تو قرن ۲۱ داریم زندگی میکنیم پرده و اینا ماله ده قرنه پیشه وقتی سازمان بهداشت جهانی داره میگه وجود نداره یعنی وجود نداره فقط ایرانی جماعته که خود خدا هم بیاد بگه وجود نداره میگن نه ما از همه بیشتر میفهمیم وجود داره ما قصدمون فساد نیست من میخوام به این خانوم کمک کنم و آگاهش کنم که بدون گواهی و بی ارزش کردن خودش بره راحت طلاقش و بگیره و حتی اسم شوهرشوهم از شناسنامش پاک‌کنه من نمی‌خوام دخترا رابطه ی قبل ازدواج برن داشته باشن نخیر من خودمم مخالفم با اینکار هم برای خودم هم شوهر آیندم من فقط دوست دارم که این زن ستیزی و این تبعیض جنسیتی که یه مشت جاهل کودن از خودشون دراوردن از بین بره وگرنه من نه میخوام فساد رواج بدم نه قصدم توهین به شما یا کسی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما از روی شکل تشخیص میدین کی پرده داره کی نداره؟؟؟؟پس چطور وقتی یکی میاد پیشتون که سه تا شکم زاییده ...

جالبه جایی که به نفعشون باشه میگن سازمان بهداشت جهانی راست میگه جایی که به ضررشون باشه میگن چرت میگه

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
شما از روی شکل تشخیص میدین کی پرده داره کی نداره؟؟؟؟پس چطور وقتی یکی میاد پیشتون که سه تا شکم زاییده ...

سازمان بهداشت جهانی یه غلطی کرد گفت توی افغانستان گواهی بکارت جز تجاوز به حقوق زن تلقی میشه یه عده سود جو اومدن گفتن اره سازمان بهداشت جهانی گفته بکارت وجود نداره هر چی هم میگی منبع بده اسکرین بده جوابی نمیدن

یکم برو درمورد انواع هایمن بخون که نگی پس ما چجوری پریود میشیم

عزیزم پرده اصلا وجود نداره که من بخوام برم نوعشو با عکس تشخیص بدم یا دربارش بخونم من جاهل نیستم و تو قرن ده زندگی نمیکنم و اون بیانیرو قبول دارم حتی اگه حرف شما باشه و پرده ای باشه هیچکس حتی بهترین پزشک‌جهانم نمیتونه تشخیصش بده 

پس دکترها چی و میدوزن تو مطبها ؟؟؟؟؟ 

من حقوق خوندم و واحد پزشکی قانونی گذروندم میدونی چیو میدوزن از این سمت پوست رو می کشن اون سمت و بخیه میزنن و باید بخیه بمونه و با اولین رابطه اون بخیه پاره میشه و خون میاد این روش سنتی دوختن هست و هر پزشک و مامایی هم تشخیص میده چون بخیه وجود داره ولی الان یه روش اومده که با لیزر تنگش میکنن که مثلا میشه حلقوی حتی گاهی کسایی که بر اثر حادثه از دست دادن هایمن رو خود پزشکی قانونی میفرسته لیزر کنن و خیلی ماما ها و پزشکا غیر قانونی تو مطبشون انجام میدن میگن اینو خود پرشکی قانونی هم تشخیص نمیده این مورد رو تو کتاب پزشکی قانونی ننوشته بود ولی دوستم پیش ماما کار میکرد اون انجام می‌داد و هزینه بالایی هم داشت 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

شما دکتری؟

سازمان جهانی مثل ما ایرانی ها ملاک رو واسه دوشیزه بودن پرده بکارت میدونه؟

بنده خدا راست میگن 

این ها همش توطئه هست واسه از بین بردن خیلی از کارهای خلاف عفت 

البته که الان تو خود ایران هم به سختی میشه متاهل و مجرد رو از هم تشخیص داد

قبل از این که سازمان جهانی بگه خیلی پیشرفت کردن در این مورد

دلیل مجرد موندن بیشتر اقایون همین عدم اعتمادشون هست به دخترای جامعه

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم
نه ولی بعضی ورزش ها ممکنه بهش آسیب بزنه  آسیب دیدن بکارت فقط دخول نیست

شما اگه ماما هستید چرا مشاوره پریودی گرفتی از بچه ها برای خودت تازه یه بارم تاپیک زدی برات نسخه بخونن 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
شما دکتری؟ سازمان جهانی مثل ما ایرانی ها ملاک رو واسه دوشیزه بودن پرده بکارت میدونه؟ بنده خدا راست ...

ببین عزیز دلم نمیشه تقصیر رو فقط گردن خانما انداخت در کنار هر مرد متجاوز و پست فطرت یه زن عوضی هم وجود داره همین اقایون که الان به خانما بی اعتماد شدن خودشون مسبب اصلی به وجود اومدن همچین شرایطی هستن چون متاسفانه توی جامعه ما اغلب خانوما حتی قشر بورژوا و سطح بالا عملکرد و رفتارشون انعکاس خواست اقایونه

اوکی عزیزم. سازمان جهانی بهداشت دروغ میگه و حکومت مرد سالار ما راست.

مرد سالار 😁

سازمان جهانی رو واسم توضیح بده

پولدار نیستم .ارزوی پولدار شدن رو دارم .دیدینش سلام برسونید بهش و بگین منتظرشم