توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
بببین به عقایدت کار ندارم ولی ناراحت نشو نظراتت رو به اینجا تحمیل نکن
منم مثل بقیه ی کاربرها نظرمو گفتم عزیزم.
چرا باید تحمیل کنم!!!؟؟؟
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
خسته نشدید از بس توهم توطئه داشتید؟ بسه بابا همون دشمن کاوشگر میفرسته مریخ بعد مغزهای زنگ زده ای مثل ...
باشه عزیزم.
تسلیم.
هرجور که صلاح میدونید عمل کنید.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
پس چرا داری از دشمنی حکومت و امریکا میگی حکومت یه دشمن داره اونم مردم ایرانن که حسابی بدبخت شدن
من دارم شیوه ی حکومت و دیدگاهشو میگم عزیز دلم.
اصلا راجع به درست و غلط بودنش حرفی نزدم.
کاری ندارم ب حرفا و عقایدتون چون یکی نیس با عقاید من ولی خوشم اومد چون خیلی ریلکس جواب میدین برخلاف ...
قربون شما.
دعا کنید که عمل کننده ی واقعی به دین باشم عزیزم.
موفق باشید خواهر جان.