2777
2789

اره دارم

یه روانشناسی کفت در دوران اشنایی اصصصصصصلا ارتباط جسمی نباید داشته باشیت حتی دست دادن چون باعث ایجاد حس خوب میشه و شما کم کم به خاطر اون حس همدیگرو میبینین نه اشنا شدن و یقین رسیدن برای زندگی مشترک 

والا اعتقادات هرکی متفاوته دیگه 

من نشکلی ندارم

اما چجوری گرفتنش هم مهمه زرت بیاد دستتو بگیره بدون صمیمیت و... خب نمیپسندم و گستاخیه😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره،اگه داری میوفتی و دستتو گرفته، یا برای محبت دستتو گرفته ک مشکلی نیس، اگه حدشو نمیدونه و دستتو گرفته و اینا که باید چک میخورد، حالا خودت بگو از کدوم نوع بود دست گرفتنش😐✌

من تو نوجوونی که بودم حس گناه داشتم الان میبینم که چقدر حس بیخودی داشتم و سخت میگرفتم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
یعنی نمیزارید این کارو بکنه؟

نه عزیزم چه دلیلی داره تو داری هنو اشنا میشی شاید به جواب منفی رسیدی خوب ای ادم اینقدر هوله مگخ

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بستگی به اعتقادات و حس قلبی خودت داره. و اینکه جلسه چندم این کار رو کرده. اینکه جلسه اول و دوم این کار رو کرده خب زیاد جالب نیست. دست دادن اوکیه ولی اینکه دستت رو بگیره نه. فقط و فقط رابطه رو تا همینجا حفظ کن و نزار بیشتر جلو بره و بیشتر بشناسش

نگیری بهتره وابسته جسمی کم کم میشه وبعد هم وابسته جنسی مرحله به مرحله پیش میره فقط اگه خیلی عجله داره بیاد خواستگاریت محرم بشین آخرسر براش عادی نشه متاسفانه فقط بعدش دختر آسیب می بینه مرد هیچیش نمیشه

خدایا نگاهت رو از ما نگیر