2821
2789
عنوان

حذف غربالگری

209 بازدید | 10 پست

سلام من غربالگری اول رو انجام دادم دیروز دکترم گفت غربالگریت خوبه دیگه غربالگری دوم نمی خواد انجام بدی ، چنین چیزی برای کسی پیش امده؟احساس می کنم چون دولت دستور داده حذف بشه دکترم اینو گفته چون قبلا دو بار انجام دادم سر بچه قبلیم، دوستان به شما ها هم اینو گفتن ؟

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چون به بچه مریض دارم توی دوتا بارداری بعدیم غربالگری دوم را هم انجام دادم 

*البته مشکل پسرم هیچ ربطی به غربالگری نداره*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

نه ربطی به دستور دولت نداره..دولت که نه بهزیستی اعلام کرد حق سقط جنینهایی ک سندروم دان هستن رو بزارید بهدعهده والدین دیگه یه قاضی و دوتا آخوند ک تصمیم بگیرن و حذف کنن..خب خداروشکر غربالگریت سالمه چه نیازی به دومی هست 

بچه های دیگه من سالم بودن ولی همین دکتر گفت دو بار انجام بدم 

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️

آزمایش غربالگری رو گفت نمی خواد انجام بدی سونو هم گفت دیگه نمی خواد تا هفته نوزدهم بارداری ، من الان هفته چهاردهم هستم در صورتیکه قبلاً هفته شانزدهم می رفتم سونو غربالگری دوم رو انجام می دادم همون آنومالی منظورمه که جنسیت هم می گفتن 

برای همین شک کردم گفتم شاید به دکترا اعلام کردن سر سلامت جنین زیاد سخت گیری نکنن، دکتر منم گفته همین یه بار کافیه