2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی طرف نمیفهمه

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔

وقتی گوشی خود ب خود داغ کنه....شارژ برقی زود ب زود خالی کنه...مثلا صدرصد شده یهو میبینی شد ۴۰ درصد

اینا نشونه هک گوشیه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
وقتی گوشی خود ب خود داغ کنه....شارژ برقی زود ب زود خالی کنه...مثلا صدرصد شده یهو میبینی شد ۴۰ درصد ...

وای همسر من اینجوریه میشه بخاطر کارش هکش کردن گوشیشم ایفون نمیدونم یه عددی اس

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰

البته بشرطی ک مشکل باطری نداشته باشه....صددرصد هکه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
وقتی گوشی خود ب خود داغ کنه....شارژ برقی زود ب زود خالی کنه...مثلا صدرصد شده یهو میبینی شد ۴۰ درصد ...

وای اینا نشونه گوشی منه خووو البته باطریم خراب بود و یهویم تموم نمیشد ولی مثلا هر دو سه دیقه یه درصد کم میشد ...😥🤔الان از صبح ساعت۸ ۱۵ درصد کم شده از شارژم ...‌ هک شدم😥😥؟؟؟؟

دیگه کنکوری نیستم  

خدا لعنت کنه این هکر هارو واقعا باید به بد ترین شکل ممکن مجازات بشن

گوشی‌ام دیگه امن نیست😣😣

البته بشرطی ک مشکل باطری نداشته باشه....صددرصد هکه

اها باید بش بگم خودم بیشتر از اون دارم میترسم

همسرم گفته با تو خوشبخت ترینم مگ میشه خوشحال نباشم اخه فدایت بشوم من ک برای این میهن و ناموس مردم تمام تلاشت را میکنی 🥰🥰🥰🥰