2777
2789
عنوان

کارجدیدم

225 بازدید | 13 پست

سلام دوست عزیز🌷

من کیف بازی دخترونه درست میکنم که خییییلی دل میبره

یه خونه کامل با تجهیزات😎

کوچولوتون میتونه برنامه tv رو جابجا کنه

لباس های عروسکش رو عوض کنه

حمام ببرتش

کتاب بخونه

لباس بشوره و حتی آشپزی کنه😎

https://www.instagram.com/p/CJYf__RgK_z/?igshid=auc0pcom0pf

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

150 گلم هزینه ارسال هم با مشتریه🌷

چه قد مناسببب میدی

قیمت یه دونه عروسک فقط بیشترازاینه

کارت خیلی عالی و دلبره موفق باشی😍😍

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چه قد مناسببب میدی قیمت یه دونه عروسک فقط بیشترازاینه کارت خیلی عالی و دلبره موفق باشی😍😍

آره میدونم عزیزم

ولی خب تازه شروع کردم برای جذب مشتریه 

جالب اینجان یه عروسک فقط میشه باهاش یه جور بازی کرد

این کارم یه عروسک هست به کلی کارهایی که روزانه یه آدم انجام میده

یه میز آرایش یا آینه واقعی به کلی لوازم آرایش و کمد لباسی با چند دست لباس داره. 

در یخچالش باز میشه 

در فرش باز میشه 

یعنی مشتریام همشون میگن که ساعت ها سرگرمش میشن  بچهاشون

من رفتم اینستا کاراتونو دیدم.افرین.با یه بچه کوچیک،چقدر خوب مدیریت زمان دارید

منم وقتی حامله بودم برای پسرم حیونای اهلی وحشی درست کردم منتظرم دوساله بشه بدم بازی کنه الان ده ماهشه😬منم عاشق کارای نمدی و هنریم.سر مدادی درست کردم بابام تو مغازش برام فروخت😂

اما دلی کار میکنم چون خودم کارمندم،ولی واقعا دلم میخواست کارگاه داشتم با کلی نمد رنگارنگ.الان فقط یه کشو نمد دارم🤣پسرم بزرگتر بشه انشاالله،شاید منم جدی تر دنبال کردم

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
من رفتم اینستا کاراتونو دیدم.افرین.با یه بچه کوچیک،چقدر خوب مدیریت زمان دارید منم وقتی حامله بودم ب ...

ممنونم، منم تا قبل ایی که شروع کنم پسرم از در و دیوار بالا می‌رفت، همشششش تو طاقچه بود

از موقعی نشستم پای کار نقاشی کشیدم الگو در آوردم

اونم آروم شد کنارم میشینه

آنقدرررر قشنگ با تیکه های بریده نمد بازی میکنه 

خلاقیتش زیاد شده، اتوبوس میسازه، همزن میسازه 

مثل پازل بریده های نمد رو میچینه روی قالی

کار خودمم از موقعی جدی تر شد که کلاس های فرزند پروری آنلاین شرکت کردم

دیگه چون شهریه رو باید جور کنم

منم سفت و سخت تبلیغ کردمو کار کردم 😊

ممنونم، منم تا قبل ایی که شروع کنم پسرم از در و دیوار بالا می‌رفت، همشششش تو طاقچه بود از موقعی نشس ...

موفق باشی عزیزم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
2790
2778
2791
2779
2792