2777
2789
عنوان

روغن حجم دهنده

5846 بازدید | 10 پست

بچه ها من توی یه تاپیک خوندم که از روغن سیاهدانه برای حجم گرفتن سینه استفاده کرده بود 

شما تجربه ای داشتید 

من خریدم بعد الان که تحقیق کردم فهمیدم برای لاغری استفاده میشه ،سایزمو کم نکنه⁦🤦🏻‍♀️⁩

اگه پایین سایت رو بخونی نوشته به حرفای اینجا زیاد دقت نکنیم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم‌بعضی چیزای طبیعی واقعا جواب میده ،من با یه ترکیب از روغن نارگیل ،دوندونمو سفید میکنم جوری ک ...

به منم بوگو🥺🥺🥺🥲

ن برای حجم گفتم.گفتم اینی که میخوای استفاده کنی جواب نمیده،

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
به منم بوگو🥺🥺🥺🥲 ن برای حجم گفتم.گفتم اینی که میخوای استفاده کنی جواب نمیده،

اینم امتحان میکنیم  من نگران چربی سوزیشم چون خیلی بدن گرم میکنه در حدی که اون ناحیه میسوزه

با نارگیل اصل و نمک مسواک میزنی همین همون یار اول تاثیرشو میبینی فقط حوصله میخاد

بعد چند بار نتیجه میده؟

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜