2777
2789
عنوان

کمک

175 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من 10 روز پیش تو پام شیشه کوچکی رفت،پدرم تلاش کرد درش بیاره و فکر کرد دراومد اما من باز حس کردم پام درد میکنه،دوباره 4روز بعد یکی از فامیلهامون تلاش کرد درش بیاره اما چیزی ندید و گفت دراومده، به نظرتون اگه هنوز تو پام بود بعد از 10 مشکلی بوجود میاورد؟؟

لطفا کمک کنید

کاش میرفتین دکتری چیزی درش میاورد ، نه ولی فک نکنم مشکلی باشه

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خون نیومده یعنی حتما هنوز تو پات هست برو دکتر ببینه حتما اگه باشه عفونت میکنه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
اگه خون نیومده یعنی حتما هنوز تو پات هست برو دکتر ببینه حتما اگه باشه عفونت میکنه 

وقتی تلاش میکرد درش بیاره با سوزن

ی لحظه پام خون اومد و بعد از چند ثانیه قطع شد

وقتی تلاش میکرد درش بیاره با سوزن ی لحظه پام خون اومد و بعد از چند ثانیه قطع شد

شاید در اومده فقط جای شیشه است ک هنوز درد داره 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

عزیزم خطر داره اگه باشه ، من سه روز مونده بود عفونت کرد جاش

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
10 روز شده که رفت تو پام البته خیلی تلاش کردن درش بیارن،درد هم نداره اما حس میکنم هنوز هست

نگران نباش ، اگه بود الان۱۰ روزه یا درد یا عفونت داشت یا جاش سیاه میشد

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!