2777
2789
عنوان

کیا ال دی میخورن

411 بازدید | 22 پست

گفتم بخورم که ماه رمضون پری نشم ولی بااینکه میخوردم باز شدم

این سومین باره که میخورم و پری میشم انگار اصلا رو من تاثیر نداره

ناراحتم😭

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ال دی ک پریود هارو منظم می‌کنه اتفاقا

من موعدم ۳۰ اسفند بود الان ده روز بود میخوردم میخاستم ادامه بدم تاآخر رمضان که پری نشم بتونم روزه هامو کامل بگیرم ولی امشب شدم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

ال دی ک پریود هارو منظم می‌کنه اتفاقا

اصلا خوردن نخوردن قرص فرقی نداره من موعدم میشم نمیخاستم بشم

بله منم همین مشکلی دارم ولی من لک بینی میشم هروقت لک دیدی دوتا ال دی رو باهم بخور تا زمانی که قطع بشی کامل من اینجوری مشکلم حل میشه از خیلیا شنیدم دو تا اچ دی با هم بخوری اگه خونریزیت زیاد باشه بهتر جواب میده 

من موعدم ۳۰ اسفند بود الان ده روز بود میخوردم میخاستم ادامه بدم تاآخر رمضان که پری نشم بتونم روزه ها ...

خوشبحالت من پریودام انقد نامنظمه این ماه اصلا نشدم نمی‌دونم چرا یه ماه میشم یه ماه نه 

بله منم همین مشکلی دارم ولی من لک بینی میشم هروقت لک دیدی دوتا ال دی رو باهم بخور تا زمانی که قطع بش ...

باورت میشه دو روزه روزی دوتا میخورم

الکی به لک بینی افتادم حتما مدت پریودم طولانی خواهدشد و من روزهامو از دست میدم

من موعدم ۳۰ اسفند بود الان ده روز بود میخوردم میخاستم ادامه بدم تاآخر رمضان که پری نشم بتونم روزه ها ...

شاید به خاطر اینه که تو دوران پریودی شروعش نکردی

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
خوشبحالت من پریودام انقد نامنظمه این ماه اصلا نشدم نمی‌دونم چرا یه ماه میشم یه ماه نه 

خوشبحال شما😥😥