2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

426 بازدید | 28 پست

احساس میکنم انقد گناه کردم و پیش خدا گناهکار شدم که روم سیاهه برم درگاهش دعا کنم خیلی دلم میخواد ماه رمضون با دل آروم پیش خدا دعا کنم ولی انقد گناهکارم ک خجالت میکشم از دعا پیش خدا احساس میکنم دعا کنم خدا اصن جواب دعامو نمیده باهم برعکس میده ک تنبیه شم 😔😔

ذکر استغفار

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مدلیه

استغفرالله ربی اتوب الیه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

خجالت کشیدن هم کار شیطانه خواهرم برو سمت خدا. خودش حالتو بهتر می‌کنه 

تا میتونی به خدا نزدیک شو

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

این ذکر چله هم داره؟

نمیدونم 

خیلی خوبه بتونی بهش نزدیک بشی، با این فکر ب گناه ادامه میدی 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
خجالت کشیدن هم کار شیطانه خواهرم برو سمت خدا. خودش حالتو بهتر می‌کنه  تا میتونی به خدا نزدیک ش ...

نزدیک خدا بودم و هستم خیلی دلم میخواد مث قبل بشینم باهاش حرف بزنم ولی رو سیاهم