2777
2789
عنوان

رفتار عمه

389 بازدید | 22 پست

دوستان من مادرم یه مدتیه که دچار نارسایی قلبی شده بعد حالش کلا خیلی بده و به زور داره زندگی میکنه و حدودا ۱۵ کیلو وزن کم کرده و نمیتونه غذا بخوره و بخوابه و  حتی گاهی درست هم نمیتونه راه بره و اعصاب همه ی ما هم از این شرایط ریخته بهم.

بعد من چند وقت پیش داشتم با عمم تلفنی صحبت میکردم ، ینی یه شرایطی پیش اومد که من تلفنی باهاش صحبت کردم ، اونوقت عمم برگشته به من میگه ؛ (من یک دوستی داشتم که این دوسته من مادرش رو به علت مریضی از دست داد ، اونوقت منم برگشتم به دوستم گفتم برو خجالت بکش برای مرگ مادرت ناراحت نباش ، بلند شو خودتو جمع کن.)

ینی اینا رو عمم برام تعریف کرد و مکالمات بین عمم و دوستش بوده.

دوستان من انقدر از دستش عصبی شدم دلم میخواد تلفن رو بردارم فقط باهاش جیغ و داد کنم 

اگر شما بودین در چنین شرایطی ، یه ادم بیشعور اگه چنین حرفی میزد شما عصبی نمیشدید؟

شاید میخواست بهت روحیه و امیدواری بده اما مثال و گفتارش اشتباه بود

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من پشت تلفن نمیتونم به کسی ب. رینم  من جات بودم حتما حتما بهش پیام میدادم و میریدم بهش البته ب ...

خب منم دقیقا مثل شما عصبانی شدم

والا منم اون لحظه انقدر اعصابم بهم ریخت که اصلا نتونستم جوابشو بدم

نه 

پدر من فوت کرد ، یه احمق زنگ زد تسلیت بگه ، گفت وقتی مرده دیگه مرده بار بعد زنگ زدم صدات محزون نباشه . گفتم بله حق با شماست منم الان کاری پیش اومده باید قطع کنن خدا نگه دار . 

به خودم گفتم این احمق مرده . تلفنش هم دیگه جواب ندادم . اون سمیه من باید خودکشی کنم ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
چه ادم بیشعوری مگه عزیز تر از مادرم هست؟؟؟ من سه ساله مامانم رفته هرشبببب براش گریه میکنم...

بله دیگه ادم بیشعوریه 

کاریش هم نمیشه کرد 

گلم خداوند رحمت کنه مادرتون رو 

روحشون شاد

خب منم دقیقا مثل شما عصبانی شدم والا منم اون لحظه انقدر اعصابم بهم ریخت که اصلا نتونستم جوابشو بدم

منم همینم در لحظه از شدت عصبانیت قفل میکنم

ولی بهش پیام بده و از هیچی ام نترس 

تا کی حرف بقیه اتیشمون بزنه 

حتما پیام بده تا خودشو جمع و جور کنه

نه  پدر من فوت کرد ، یه احمق زنگ زد تسلیت بگه ، گفت وقتی مرده دیگه مرده بار بعد زنگ زدم صدات م ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه

خب خیلی با شما بد صحبت کرده که

شما پدرتون رو از دست دادین ، عوض اینکه چهار تا حرف خوب بزنن ، اخه اینم حرفه که زدن

ادم نمیدونه با این مردم چکار کنه

منم همینم در لحظه از شدت عصبانیت قفل میکنم ولی بهش پیام بده و از هیچی ام نترس  تا کی حرف بقیه ...

بله واقعااا درسته

اینجور ادما باید بفهمن رفتارشون بسیار غلطه

👌👌

شاید میخواست بهت روحیه و امیدواری بده اما مثال و گفتارش اشتباه بود

نه عزیزم اصلا این حرفشو کلا به یه حالت مسخره ای زد 

ینی مشخص بود پشت حرفش میخواد یه نیشی بزنه 

اگر نیتش خیر بود ادم متوجه میشد