2777
2789
عنوان

تک‌دخترم💔

221 بازدید | 24 پست

دخترخالم بارداره . خواهرش پیام فرستاده برام دلت بسوزه من دارم خاله میشم ولی تو فوقش ده سال دیگه عمه میشی. عمه پیر و فحش‌خور😐😑

خودشون سه تا خواهرن .‌سر خواهر سوم مادرشونو کلی بردن طب سنتی و ... که پسر شه. مامانم همش به من سفارش میکرد از بچگیم ک از داداشم پیششون تعریف نکنم ناراحت نشن . هر چند من این حرفارو قبول ندارم ولی همیشه مراعاتشونو کردم اما اونا دریغ از قطره‌ای شعور😑😒

چند وقت پیش خونه مادربزرگم تو روستا تنها بودیم . اون سه تا خلوت کرده بودن منم رفتم حیاط با گوشی سرگرم شم .یه ببیی اون جا بود .  همین دختر دخترخالم ک الان بارداره اومد بیرون گف بیچاره اگه خواهر داشتی الان هم‌نشین گوسفندا نبودی😐😐😐

چیکار کنم با اینا ؟

چ بی فرهنگن و بچه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آدم بودن میگفتم محل نده ولی اینا حتی ارزش تاپیک هم ندارن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بی شعورن

اونجا که‌گفت همنشین گوسفندا نمیشدی باحال گفت🤣🤣🤣🤣🤣😐😐🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

منم خاهر ندارم دوتا داداش دارم یجوزی خودمو سرگرم‌میکنم مشکل من اینجاس دختر خالم ندارم خاله هام همه پسر من اگه خاستم بچه دار بشم فقط دختر خیلی سخته دنیای بدون خواهر درکت میکنم