2777
2789
عنوان

همه چی بو میده....

207 بازدید | 17 پست

بچه ها تو هفته دهمم. همه جی به نظرم بو میده... لحاف و بالش و کمد و در و دیوار و....

خیلی اذیتم. رنگ به صورتمم نمونده.  دختر سه سال و نیمشه. بچم‌انقد این‌روزا دیده که امروز یهو میگفت مامان یه بویی میاد بینی و دهنتو با دستت بگیر...

فک کنید. پرتقال خوردم بعد یهو از بوش بدم اومد. طرفشم دووور کردم بو نخوره بهم

یا شوهرم قهوه میخوره. بوش خفم میکنه. 

تازه اینا چیزایی هست که بوش خوبه واویلا به چیزی که بوشم بد باشه🥴🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو هر دو بارداریم بشدتتت بویاییم قوی شده بود حتی تو غذا ها بوهای ادویه ها رو از هم تفکیک میدادم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم درکت میکنم کاملا منم سرپسرم اینجوری بودم باید تحمل کنی تا تموم بشه من خودم هفته ۲۴ تمکم شد این حالم بعدش کل خونه رو شستم همه چی رو

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

اع شما حامله ای؟ من نیستمو اینجوریم.همه چیو اول بو میکنم بعد میخورم 🙄

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
باشه عزیزم ندارم باید بخرم الان حس خفگی بهم دست داده... امیدوارم زودتر این حالتام بره

اون بویی که خیلی بدت میاد اصلا نزدیکش نشو،منم خیلی دوران سختی سرهمین بو داشتم ولی چاره ای نداره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
عزیزم درکت میکنم کاملا منم سرپسرم اینجوری بودم باید تحمل کنی تا تموم بشه من خودم هفته ۲۴ تمکم شد این ...

چقد دیر

من امید داشتم حداکثر یکی دو هفته دیگه خوب شم