2777
2789
عنوان

خانومای شاغلی که بچه کوچیک دارید ؟

245 بازدید | 43 پست

سخته راحته ؟چجوریه ؟

الان دختر من دو سالشه ،تازه مثلا روزای سختم گذشته و راحت شدم‌مثلا از شیر گرفته شده جاش جدا شده و .... ولی بازم شبا دیر میخوابه اذیت داره و ... 

کوچیکتر بود که سر هر دندون دراوردن اکثرا تا صب درست نمیخوابید و قبلتر دل درد و ... 

سوالی که همش برام پیش میاد ابنکه اگه قرار بود برم سرکار واقعا میشد؟خیلی سخته بنظرم 

درسته یا من دارم اشتباه میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا 4 سالگی بچه هام نرفتم. ولی از دوستام شنیدم که سرکار رفتن با بچه کوچیک خیلی سخته. مخصوصا همون کم خوابی ها و خستگی ها. جدا شدن از بچه برای مهدکودک. مریض شدن ها و... 

ولی بعضی ها کارشون طوریه که اگه ول کنن دیگه نمیتونن موقعیت قبلی رو به دست بیارن. بعضی ها هم آدم خونه موندن نیستن. دیگه هر کس تو زندگی بر طبق شرایط خودش انتخاب میکنه 

من اتفاقا هرچی کوچیک تر‌بود راحت تر بودم ! اونموقع بچم کوچیک بود و صبح همونجوری توی خواب بغل میکردم‌با شیر و غذا و ... میبردم خونه مامانم بچمم اصلا چیزی متوجه نمیشد ! ولی الان یکم اذیت میشم واسه بردن و خب هرجی بزرگتر میشه سختتر هس واسم

.
من بچه هم داشته باشم میرم بچه تا۶سال اول نگهداریش سخته با وجود کار بعد اینکه بره مدرسه اگه کارت صبح ...

من خودم از کسایی بودم که همینو به همه میگفتم و الان همه دستم میندازن 😅😅😅

یادمه زندایی بهم میگم حالا میبینم منم گفتم بشین و ببین 

ولی واقعا بچه تا دو سالگی که اصلا حرفشو نزن 

من صبحها فقط میرم سرکار پسرمو میذارم پیش مامانم دوسالشه تازگی میرم 

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه