2777
2789
این فروشگاهه خوبه

نمیدونم والا شاید خوب باشه آخه با عقل یکم جور در نمیاد خود لباسشویی یخچال با ظرفشویی بالاتر از این قیمت در میاد

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بندرعباس خریدی؟

آره گلم . من خودم بندر زندگی میکنم اما بندری نیستم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
بله عزيزم براي منم كره اصل هست واقعاراضيم فول آپشنن جنس اصل خيليييي خوبه واسه من حتي كنترول و ب ...

میدونستی قیمت کنترلش فقط یک خورده هست؟ تو کی خریدی کجا خردی با چه قیمتی؟

نمیدونم والا شاید خوب باشه آخه با عقل یکم جور در نمیاد خود لباسشویی یخچال با ظرفشویی بالاتر از این ق ...

اینا از امارات جنس میارن با درهم کار میکنن هروقتم قیمت درهم میاد پایین اینام قیمتو میارن پایین جنس چینی داره اصل هم داره تو مشخصات کالا همیشه میشه که چینه یا اصل المان یا کره

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اینا از امارات جنس میارن با درهم کار میکنن هروقتم قیمت درهم میاد پایین اینام قیمتو میارن پایین جنس چ ...

کلا الجی سانسونگ بوش از امارات و دبی میان . نمیدونن والا شما خودت  خریدی ؟

آره اينارو دوسته بابام لوازم خونگي داره سفارش داديم برامون اورد اونموقع بهم گفت والا ...

این قیمتا واسه اونموقع هست؟

آره اينارو دوسته بابام لوازم خونگي داره سفارش داديم برامون اورد اونموقع بهم گفت والا ...

ساید الجی خریدی ۳۲ اینا ؟

آره اينارو دوسته بابام لوازم خونگي داره سفارش داديم برامون اورد اونموقع بهم گفت والا ...

عزیزم میشه ادرس و تلفنشو بهم بدی عزیزم 

الانم جتس اصل میاره؟ 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

نه يخچالم دوقولو هست

باشه عزیزم مبارکت باشه

کلا الجی سانسونگ بوش از امارات و دبی میان . نمیدونن والا شما خودت  خریدی ؟

نه دوستم اونجاست خودشو کل فامیلشون ازش خرید دارن خودمم پول بیاد دستم ظرفشویی میخرم ازش

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
يخچاله شماسايده؟من دورين دورشو خيلي دوس داشتم از ترسه اينكه جا كم بيارم نگرفتم ولي ظاهره خيلي خوشگلي ...

نه عزیزم من از ساید خوشم نمیاد و دوقلو هم جاشو نداشتم چون فعلا تو خونه های سازمانی هستیم و احتمال جابه جاییمون زیاده فعلا از این فریزر بالا یخچال پایین دارم و بزنم به تخته خیلی ازش راضیتم و تاحالا با اینکه راه دور هم هستم مشکل فریزر نداشتم