2777
2789

چی بگم به نظرم بین 160 تا 170

ولی نظر منه

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اما هر قدی داشته باشی اعتماد به نفس داشته باش

یکی از فامیلامون کلا نیم متره قدش ، اما انقدر احترام داره هممون بهش احترام می ذاریم چون خیلی خودش رو دوست داره

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اوه واقعا؟

نه منظورم از نیم متر 150 بود ولی واقعاً خیلی به خودش اهمیت می ده

دوستمم 150 ئه خیاطه برای خودش لباس هایی می دوزه بیا ببین عکاسی می کنه عکسای پروفایلش عالیه

نقاشی می کنه بیا و ببین

نه منظورم از نیم متر 150 بود ولی واقعاً خیلی به خودش اهمیت می ده دوستمم 150 ئه خیاطه برای خودش لباس ...

اها یکو پنجاه ک قدش خوبه

الان کلی از دخترای شاخ اینستا همین حدودان یک میلیونم فالور دارن

همین نیکا فلاحی نمونش

اتفاقا منم قدم ۱۶۳ بود جدیدا ۱۶۵ شده😍

قد بلند دوست دارم من مثل هانده ارچل که ۱۷۵ قدشه ولی خیلی بهش اومده🤤 من همون حدودای ۱۶۵ یا ۱۶۸ دوست دارم که بتونی کفش پاشنه بلند بپوشی

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔