2789
عنوان

لیزر

107 بازدید | 11 پست

سلام خوبین .. ما تا حالا لیزر مو نکردم .. ولی دوست دارم بدونم دردش مثل چیه .. میخوام قبلش خودمو برای دردش اماده کنم

لیزر کسی انجام داده ؟ راضی هستین ؟؟دردش چطوریه ؟؟ بعد چند وقت موها در میان ؟؟

اینکه میگن تا قبل زایمان لیزر انجام ندین درسته یا نه ؟ یا واسه ادم مجرد مشکلی نداره ؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دردش چطوره مثل اپلاسیون هست یا بدتره؟

من خیلییییی استانه تحملم پایینه فوق العادع جیغ جیغو هستم برام تا همون اندازه درد داشت

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
من خیلییییی استانه تحملم پایینه فوق العادع جیغ جیغو هستم برام تا همون اندازه درد داشت

اتفاقا من استانه تحمل دردم زیاده مثلا موقع اپلا درد داره ولی اصلا جیغ و داد نمیزنم .. اونی که برام انجام میده تعجب میکنه که چطور داد نمیزنم 

اتفاقا من استانه تحمل دردم زیاده مثلا موقع اپلا درد داره ولی اصلا جیغ و داد نمیزنم .. اونی که برام ا ...

برای من همش میگف کی میشه بری برنگردی اخه دوستم بود شوخی میکرد ولی ابروریزی میکنم من

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
برای من همش میگف کی میشه بری برنگردی اخه دوستم بود شوخی میکرد ولی ابروریزی میکنم من

😁😁😁😁

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........