2777
2789
منظورت hcgهست؟ مگه سرخود میخوای بزنی دکتر تحویز نکرده؟

اره اشتب نوشتم .همینه

نه همین الان مطب بودم منشی بهم گفت فراموش کردم

یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستید💜 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

Hcg رو معمولا ۱۲ یا ۱۳ دوره میزنن اگر دوره هات منظنه ولی اگه نامنظمه اول باید سونو بدی تا بهت بگن کی ...

کی سنو باید بدیم

اگه لتروزول میخوری بعد اینکه قرصات تموم شد  اگه نه روز ۱۱ سیکلت برو

اره لتروزول برام نوشته ولی گفت پنجم قاعدگۍ به بعد بخور الان من یک هفته از پری گذشته یعنی امپول رو این ماه بزنم یا بزارم ماه بعد با شروع پری هم قرص بخورم و امپول بزنم؟؟

اره لتروزول برام نوشته ولی گفت پنجم قاعدگۍ به بعد بخور الان من یک هفته از پری گذشته یعنی امپول رو ای ...

لتروزول رو روزی ۲ تا داده ؟؟؟ یه صبح یه شب؟؟؟

اگه آره که ۵ قاعدگیت شروع کنی تا ده قاعدگیت تموم نیشه فرداش برو سونو ، روز ۱۳ قاعدگیت ظهر آمپول رو بزن البته این شاید با اندازه فولیکولت یه روز این ور و اون ور بشه ، من شده بود ا۸ قاعدگی آمپول رو زدم 

ظهری که آمپول رو زدی شبش یعنی ۱۲ ساعت بعد تزریق اولین اقدام ، ۳۶ ساعت بعد یعنی فردا شبش دومین اقدام که این دوتا باید حتما باشه ها بعد از اون تا یک هفته یه شب در میون اقدام داشته باش

انشاالله که همین ماه مامان بشی 😍

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز