2777
2789
عنوان

نقاشی

84 بازدید | 12 پست

من میخوام نقاشی چهره کار کنم از نظر شما پاستل گچی برم یا سیاه قلم ؟؟؟
حتما میخوام چهره باشه ممنون میشم کسانی که چهره کار میکنند نظر بدن  

تعداد رای : 12
نظرسنجی
سیاه قلم
5
41%
پاستل گچی
1
8%
هرچی خودت بهش علاقه داری
6
50%
هر چقدم به خودت برسی باز به من نمیرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین من سیاه قلم هایپررئال کارکردم کارامم خیلی خوب بودن ولی تازه فهمیدم من عاشق رنگم نه سیاه بخطر همین میخوام برم پاستل یا مدادرنگی اگر توهم اینطوری سیاه قلم نرو 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
بین من سیاه قلم هایپررئال کارکردم کارامم خیلی خوب بودن ولی تازه فهمیدم من عاشق رنگم نه سیاه بخطر همی ...

مرسی گلم خیلی بهم کمک کردی   

بچه ها منم به هنر خیلی علاقه دارم...

یه عالمه چنل هنری و یه‌گروه هنری بزرگ که توش متونید تبادل نظر کنید و کاراتونو بفرستید هم میشناسم تویه تل اگ‌میخوایید ایدی بدید تا بفرستم براتون...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بین من سیاه قلم هایپررئال کارکردم کارامم خیلی خوب بودن ولی تازه فهمیدم من عاشق رنگم نه سیاه بخطر همی ...

عزیزم میشه یه نمونه از کار هات رو بفرستی؟

عزیزم میشه یه نمونه از کار هات رو بفرستی؟

اره عزیزم ی چند لحظه صبرکن نمونه کار چشم برات بفرستم 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

گذاشتم‌برات ولی یکم کیفیتش بد شده