عرض سلام واحترام خدمت شما نازنینان،وقتتون بخیر
قبل از هرچیزی ممنونم ازتون که وقت میذارین برای این تاپیک.
من شاید نزدیک به یکسال هست که صرفا خواننده تاپیک های مختلف بودم وتازه دوروزهست که عضوشدم.اما عضویت من هدفدار بود.من به یک باوری رسیدم واونم این هست که تمام خانوم ها لایق بهترین ها و صدهزار البته لایق احترام هستند چه در جایگاه مادری/چه دختری/چه همسری/چه درجایگاه عروس یک خانواده. دراین یکسال تماما انرژِی منفی یکسری اعضارو حس کردم که بسیار حق به جانب درباره اطرافیان و حتی خودشون با بی رحم ترین کلمات صحبت میکردند و اینجا فضایی شده بود برای خاله زنک بازی یک عده وجالب تراینکه بعدها مجبورمیشن برن توصف کسایی که منتظرهستند نینی سایت تاپیک هایی رو که درباره خصوصی ترین مسائل زندگیشون هست رو پاک کنه.صرفا بخاطر یک تصمیم هیجانی که درزمان عصبانیت یا خوشحالی گرفتند!
بعضی با غرض ورزی بسیار ،بی رحم ترین وگستاخانه ترین روش هارو برای رویارویی با خانواده همسرشون به بقیه آموزش میدادند(غافل ازاینکه در هرجمعی که وارد میشیم ما نماینده ای از خانواده ای که دراون بزرگ شدیم هستیم،بله!قطعا یک سری خانواده ها رفتاردرستی ندارند با عروس یا جاری یا هرکس دیگری،یاد این مصرع از جناب مولانا افتادم "" چون تو با بد ،بدکنی پس فرق چیست؟" .....رفتاردیگران نباید رفتار من رو مشخص کنه،بلکه خرد و منطق من باید روش درست مقابله رو مشخص کنه )و با دست وجیغ و هورای سایراعضا(نه همگی،صرفابرخی) شور تازه ای میگرفتند و دوباره به اظهار عقیده غلطشون ادامه میدادند.من اینجا عضو شدم تا براتون بگم با چه سختی از چنگال دختری که قبلا بودم(بسیار تندخو،عجول،زبان تیز و گزنده و....)باصرف وقت و بعضا با صرف هزینه تغییر کردم(اما وقتی با تاپیک دومم که راستای ایجاد همدلی و علاقه میان زوجین با یک سری کامنت هایی که نویسنده کاملا با غرض ورزی و بسیار تند برخورد کردند باخودم فکرکردم آیا ارزش داره ادامه بدم؟یک سری ها تصور کردند که من شاغل نیستم و خطاب به سایر خانوها گفتند که دستتون تو جیب خودتون باشه تا نگران قطع شدن جیرتون ازهمسرتون نباشین و چه تصور غلط و زننده ای و با خوندن یک سری نظرات متوجه شدم اشکال زندگی و بدخلقی یک سری افراد برای چی هست و دقیقا همان ضرب المثل معروف:ادب ازکه آموختی از بی ادبان، متوجه شدم اگر قراره مثل بقیه یااین سطح فکر پایین برخورد داشته باشم هیچوقت به اون کمالی که مد نظرمه نمیرسم.)درفضای منفی ومتشنجی که بسیاری از افراد صرفا خواهان بدگویی از اطرافیانشون هستند،تاپیک هایی مثل تاپیک من جایی داره؟ هیچ کس زندکی شما براش مهم نیست.اینکه میگم شمامدیر ومدبر زندگیت هستی خانوم محترم،باید باورش کنی.مردشما30-35سال تویک خانواده با فرهنگ و نگرش وبعضا مذهب متفاوت ازشما بزرگ شده واین تغییر ناپذیر نیست.اما شما میتونین با نحوه برخوردتون به رفتارهای مردتون جهت بدین. من به این باور رسیدم ،آرامش خانوادم در بطن وجودزن نهادینه شده، زن مرد نیست تا با دادو فریاد، ایجاد جراحات یا استفاده از الفاظ رکیک به مقصودش برسه.من متوجه شدم که خاص بودن شما و چیزیکه شمارو ازسایر خانومهای اطرافتون متمایزمیکنه،ادب شما،نکته سنج بودن شما،رازدار بودن شما دررابطه با مسائل مربوط به همسر و حتی خانواده های دوطرف(منظورم اینکه لازم نیست هراتفاقی افتاددر خانواده همسرمون سریع به خانواده خودمون بگیم و بخندیم! و خیلی مثال هایی ازاین قبیل) نحوه برخوردشما،اعتماد به نفس شما، کلامی که شما در موقعیت های مختلف برزبانتون جاری میکنین و و واکنش شما نسبت به رفتارهای نادرست اطرافیان و همسرتون هست.
بله،قطعا یک سری ازآقایون واقعا دارای مشکلاتی هستند از لحاظ روانی یا اخلاقی،که باید به درمانگر مراجعه کنند اما من منظورم به زوج هایی هست که بسیار حساسند و لجباز! و سر کوچیکترین اختلاف عقیده ای ، حرمت باهم بودنشون رو نادیده میگیرند و رفتاری میکنند که بعدها چیزی جز پشیمانی براشون عایدی نداره.
ازاونجایی که برای خودم خیلی مهمه که آرامش روانم بهم نریزه ترجیح میدم ازاین فضا دور باشم و برای تک تک شما نازنینانم بهترین هارو میخوام و امیدوارم انقدر برای خودتون و همسر و خانواده هاتون ارزش قایل باشین که با هرکسی درباره شخصی ترین موضوعات زندگیتون مشورت نکنین اون هم در فضای مسمومی مثل اینجا
نسل آینده به مادرانی احتیاج داره که راه درست رو نشونشون بدن،مشاور وهمراه خوبی براشون باشند و نحوه درست برخورد کردن درموقعیت های مختلف رو آموزش بدن.واین تنها با آگاهی شما خانوم زیبا میسر میشه،
اولین کس در تاریخ خانوادگی خودت باش که تغییر کرد و نسلها بعد از شما به نیکی یاد بشه و تمام افرادیکه به نحوی باشما برخورد میکنن شیفته ی وقار کلامی و رفتاری شما بشن.
چیزی که دنیای امروز ازمن و شما گرفته، زن بودنمونه
"""رفتار درست زمان ومکان نمیشناسه،رفتاری که درسته تا ابد درست باقی میمونه حتی اگر تمام انسانها اون رو نقض کنند."""
.....پایدار باشین ......