2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکلتون چیه؟ 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
پرولاکتینم یکم بالاس

انشاالله که مامان بشی این ماه. منم تنبلی تخمدان دارم😔خیلی میترسم بچه دار نشم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

با دارو حل میشه. رحمتا گرم کن. چیزای گرم بخور. با روغن دارچین شکمتان ماساژ بده.

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  
با دارو حل میشه. رحمتا گرم کن. چیزای گرم بخور. با روغن دارچین شکمتان ماساژ بده.

اتفاقا سردی رو گذاشتم کنار گرمیجات میخورم رژیمم گرفتم دارو هم مصرف میکنم انشاالله که نتیجه بگیرم 😔همچنین تو عزیزم انشاالله به زودی مامان بشی❤️التماس دعا

اتفاقا سردی رو گذاشتم کنار گرمیجات میخورم رژیمم گرفتم دارو هم مصرف میکنم انشاالله که نتیجه بگیرم 😔ه ...

انشالله با هم تاپیک بارداری بزنیم. بنویسیم هدیه ماه رمضون به من مادر شدنم بود.

انشالله با هم تاپیک بارداری بزنیم. بنویسیم هدیه ماه رمضون به من مادر شدنم بود.

انشاالله 😍😍😭

سلام. اینا برات از همین سایت کپی کردم.👇

سلام دوستهای گلم
به قول دکترم تخمدانم میل به تنبلی داشت و کمی پلی کیستیک بودم
ولی به لطف خدا ماه 4 اقدام باردار شدم
الان هم تقریبا دو ماهه که یه فسقلی خودشو تو دلم جا کرده

من طبق تحقیق مفصلی که توی سایتهای خارجی کرده بودم متوجه شدم که خیلی ها از خوردن آب گریپفوروت نتیجه گرفتن برای باردار شدن! خیلی برام جالب بود امتحانش هیچ ضرری نداشت به نظرم.

گریپفوروت ترشحات گردنه رحم رو شدیدا زیاد میکنه و باعث میشه محیط رحم حسابی مرطوب باشه در نتیجه رحم sperm friendly میشه یعنی اسپرمها راحتتر میتونن در رحم حرکت کنن

من افزایش ترشحاتم به خصوص موقع اقدام رو شدیدا حس میکردم خیلی جالب بود! دقیقا همون ماهی که این میوه رو مصرف کردم نتیجه گرفتم البته به خواست خداااااااااااااااا

سلام. اینا برات از همین سایت کپی کردم.👇 سلام دوستهای گلم به قول دکترم تخمدانم میل به تنبلی  ...

و اما طریقه مصرف:

از روز اول پری تا روز تخمک گذاری روزی یک cup اب گریپفوروت یا یک عدد گریپفوروت کامل

من خودم روزی یه دونه کاملشو خوردم

*******نکته بسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییار مهم *******

اگر داروی خاصی مصرف میکنید ممکنه گریپفوروت مضر باشه و در این صورت نباید مصرف بشه. از اونجایی که من جز مولتی ویتامین چیزی نمیخوردم در مورد داروهایی که تناقض داره با این میوه تحقیق نکردم
بنابراین این رو واگذار میکنم به خودتون حتما اگر داروی خاصی مصرف میکنید با دکتر مشورت کنید که من مدیون نشم خدای نکرده

و اما طریقه مصرف: از روز اول پری تا روز تخمک گذاری روزی یک cup اب گریپفوروت یا یک عدد گریپفوروت ک ...

البته اینا را کپی کردم. خودم نخوردم. اصلا نمیدونم این فصل هست اصلا گریپفوروت

سلام. اینا برات از همین سایت کپی کردم.👇 سلام دوستهای گلم به قول دکترم تخمدانم میل به تنبلی د ...

ممنون عزیزم