برادرم متاسفانه همه پول ارث و طلاهای من و مادرم رو برداشته ، نمیدونم چیکار کنم مادرم از غصه داره اب میشه شب و روز ارزوی مرگشو داریم ، کارت مامانم رو دزدید و رمزشو نمیدونم از کجا فهمید رفت موجودی حساب رو خالی کرد اون پول امانت بود برای همسایه و مامانم بود الان مامان بیچاره ام سه تومن بدهکار هنسایه ام هم شده ، مامانم بخاطر ابروش هیچی نمیگه حتی چون پدرم ادم زودجوشیه و خونه رو بهم میزنه بهش نگفته و خودش داره غصه میخوره و من دلم خیلی واسه مادرم میسوزه نمیدونم چیکار کنم که یکم از بار رو دوش مادرم کم بشه دنبال کار بودم ولی چون پشت کنکور م باید درس بخونم تا حداقل از این خانواده پر از فلاکت به یه جایی برسم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم با این برادر ، جلو چشممون داره میگرده و با پرویی پولای که مادر بدبختم داره جمع میکنه رو برمیداره ، لطفا بگین بنظرتون من چیکار کنم با این برادر که از صد تا دشمن بدتره
کثافت لجن دزد حالم ازش بهم میخوره شما نمیدونیدرچه حالی میشم وقتی میبینم داره جلومون میشینه و هیج کاری نمیشه کرد اون پولی ک دزدید پول کنکورم بود واسه کتاب و ... با بدبختی دارم پول رو جور میکنم حتی به اینده ام هم ضربه زده